seniori

Minua harmittaa kun suomalaisia vanhuksia ei puolusta kukaan. Jokunen kirjoitus silloin tällöin ei asioita paremmaksi muuta. Missä on päättäjien herhiläisjoukko joka pitäisi vanhusten asioita esillä ja vaatisi parannuksia asioihin. Olemmehan saaneet lukea äskettäin miten vanhuksia on suorastaan pahoinpidelty hoitopaikassa.
Kirjoitelkaa tänne muistakin teitä harmittavista asioista.

Sivut

Kommentit (1045)

Vierailija

Harmittaa nykyhallituksen toiminta, puuttuu kokonaan selkeä käsitys mitä pitäisi tehdä kansan hyväksi  (ei vieraiden kansojen hyväksi)

Vierailija

Minua harmittaa myös kuinka huonosti suomalaisia vanhuksia hoidetaan. Toinen asia mika harmittaa on se, että aikovat rakentaa suurmoskeijan Helsinkiin. Tätä pitää vastustaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Todella harmittava juttu suurmoskeija suunnitelma. Nyt toppi hulluudelle!

Harmittaa myös ettei Helsingin asunnottomille löydy kotia kun muualta tulleille löytyy asunto heti.

Vierailija

Harmittaa puoluetuet kansanedustajille!- Miksi niitä maksetaan verovaroin?-Heillä on muutenkin kaikenlaisia etuisuuksia ja hyvät palkat.

Vierailija kirjoitti:
Harmittaa telkkarista tulevat uusintojen uusinnat! Mistä me oikein maksetaan?

töllö

 

Sen jälkeen kun lupamaksua alettiin perimään kaikilta yleisradioveron nimikkeellä, saamme katsella jokaisessa ohjelmassa samoja kuukausipalkkalaisia ns. viihdyttäjiä, jotka on sanonko mistä, no en viitsi. Luovuin telkkarista ajat sitten, mutta jonkun verran kurkin netistä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Harmittaa puoluetuet kansanedustajille!- Miksi niitä maksetaan verovaroin?-Heillä on muutenkin kaikenlaisia etuisuuksia ja hyvät palkat.

Kansanedustajat eivät saa puoluetukea itselleen. Sitä maksetaan puolueelle sen mukaan kuinka monta edustajaa kukin puolue saa eduskuntaan. Puoluetukea maksetaan puoluetyötä ja tiedottamista varten. Puolue luonnollisesti tukee  ehdokkaitaan vaalityössä eli edustajat ja edustajiksi pyrkivät hyötyvät puolueen kassavaroista. Vaalirahoitusilmoituksista näkee puolueen osuuden.

Ennen jytkyä  persut vastustivat puoluetukea. Vuoden 2011  jälkeen asiasta ei heidän taholtaan ole kuulunut valituksia. Miksiköhän ei?

Vierailija

Tässä saivarrellaan. Samaa rahaa on puoluetuki ja kansanedustajan palkkiokin. Kun edustajat saavat sivutoloja muista toimensa mukana tulovista hommistaan , voidaan palkkio konaan lakkauttaa. Sitten keskittyvät innokkaammin siihen, mistä elantonsa saavat.. Töihin siitä turhantärkeät!

Vierailija

Harmittaa toi kansanedustajien tosielämän kokemusten mitättömyys. Jos ne laitettais viikoksi joka vuosi oikeisiin hommiin, ei kukaan kadehtisi.  Nyt pääsevät töistä käsiään pesemättä.

Vierailija

Suomessa kansanedustajien määrä pitää puolittaa. Kun on nämä europarlamentaatikot, miksi ihmeessä meillä vielä on 200 kansanedustajaa?

Vedättävät Suomen kansaa.

Olen seurannut näitä eduskunnanistuntoja, osa heistä jopa nukkuu siellä.

Voi, voi.

Suomen kansa ja etenkin vähävaraiset, teitä huijataan äänestämään mm. Sosiaalidemokraatteja, ne ovat rikkaitten puolue. Antakaa äänenne vaikka keskustalle tai vasemmistolle.

Paavo Lipponen(sos.dem.) esti sen, että eläkkeet eivät nouse indeksin mukaan.

Miksi äänestää tällaista puoluetta?

Suomessa riittäisi tosiaan puolet kansanedustajista koska päätäntävalta on siirtynyt Brysseliin. Kuka kansanedustajista uskaltaisi ottaa asian esille. Harmittaa edustajien suuri määrä ja jokaisella avustaja.

Vierailija

Mutta kun sinne korjattuun eduskunnan istuntosaliin palautetaan 200 jakarandatuolia. 

Jos keksitään Eduskuntatalolle uusi käyttö?

Ja jätetään kutistettu eduskunta mölyämään sinne entiseen konservatorion saliin.

Vierailija

Hyvin riittäisi puolet edustajien määrästä. Mitä siellä tekee pellet ym. humpuukimaakarit? Miksi muuten meidän päättäjät ovatkin niin eripuraisia. Olisi paljon rakentavampaa jos puolueet yrittäisivät enemmän arvostaa toistensa HYVIÄ ehdotuksia ja koota niistä parempaa elämää meille kaikille.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Harmittaa tämä ketju. Tämmösiä on ollut ennenkin ja aina lukittu. Koskahan tämä? On sen verta ronskia ja rasististakin tekstiä, jotta mun puolesta, lukkoon vaan.

Älähän huoli, kyllä ne sinun vastauksesi poistavatkin. Mikä sinua muuten harmittaa keskusteluissa, eihän pelkkä ketju voi harmittaa, vai oletko sitä mieltä että sananvapaus pitäisi kieltää?

Vierailija

Sitähän tässä kaikki viksut vartoo. Että parannusta tapahtuisi.
Kyllä se siitä suttaantuu, kun yksi ja toinen lankee.

Vierailija

Tähän ketjuun on lähetetty 34 viestiä, joista  17 oli tätä viestiä ennen jäljellä. Tahtoo sanoa, että tasan puolet viesteistä on poistettu!  Hieno homma, että ylläpito on hereillä ja pitää huolen siitä, että keskustelu pysyy korkeatasoisena ja lennokkaana. Kiitos. Nyt minua ei harmita yhtään.

Vierailija

"Älähän huoli, kyllä ne sinun vastauksesi poistavatkin. Mikä sinua muuten harmittaa keskusteluissa, eihän pelkkä ketju voi harmittaa, vai oletko sitä mieltä että sananvapaus pitäisi kieltää?"

Vierailija

Keskustelun säännöt

Voit osallistua keskusteluihin joko anonyyminä tai nimimerkillä. Nimimerkin käyttäminen vaatii rekisteröitymisen sivustolle. Kun kirjaudut sivustolle rekisteröidyttyäsi, tulee nimimerkkisi automaattisesti kaikkien kirjoittamiesi viestien yhteyteen. Rekisteröityneenä voit myös kirjoittaa anonyymisti.

Noudatathan kirjoittaessasi hyviä nettitapoja ja lakia. Ehdottomasti kiellettyjä ovat rasismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, herjaukset ja kunnianloukkaukset sekä yksityisyyden loukkaaminen. Asialliseen keskusteluun ei myöskään kuulu toisten haukkuminen, asiaton kielenkäyttö, asiattomat linkit, viestien monistaminen tai tarkoituksellinen loukkaaminen.

Netissä ISOJEN KIRJAIMIEN käyttäminen tulkitaan huutamiseksi. Älä huuda turhaan.

Viestitilaa ei saa käyttää kaupalliseen mainontaan.

Muista, että olet vastuussa kirjoituksistasi, vaikka kirjoittaisit nimettömänä. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi.

Toimituksella on oikeus poistaa tai poistattaa asiattomia viestejä. Toimituksella on myös oikeus estää yksittäisen keskustelijan pääsy sivustolle estämällä viestien lähettäminen häirikön käyttämästä IP-osoitteesta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat