Vierailija

Kyllä jämpti on näin, humpuuki ukot on hanurista!
[IMG]http://i10.aijaa.com/b/00272/10649513.jpg[/IMG]

Kommentit (4)

Minusta tuo on hyvä. tästä on vaiettu kokonaan tai ainakin uutisoitu niin kevyesti,ettei sitä ole juurikaan tiedetty, Kukaan tuttu ei ei ollut kuullutkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niinpäs näkyy on hyvä että tuli julki.
Perjantai 27.11.2009 klo 08.15 (päivitetty klo 16.22)
Komisario päätti aseesta alkoholia nauttineena
Kauhajoen uhrien omaisten haastehakemuksen mukaan komisario kumosi päätöksen koulusurmaajan aseen poisottamisesta alkoholia nauttineena.
Syytteen saanut komisario kumosi päätöksen aseen poisottamisesta ollessaan lauantai-iltana poliisin hääjuhlassa alkoholia nauttineena.

Väite on peräisin uhrien omaisten Kauhajoen käräjäoikeudelle torstaina jättämästä haastehakemuksesta.

-Asia on silkkaa faktaa, joka on koottu asiakirjoista, ja jonka poliisi on itsekin myöntänyt, omaisten asianajaja Esa Puranen sanoo.

Puranen korostaa, että omaiset ovat vedonneet häätilaisuuden alkoholinkäytön osalta ainoastaan siihen, mitä asianomainen komisario on itse poliisitutkinnassa kertonut.

Poliisi sai tietää häissä myös koulun eteen tuodusta kynttilästä.

Seinäjoen apulaispoliisipäällikkö oli päättänyt Saaren aseen väliaikaisesta haltuunotosta. Saarta ei tavoitettu kyseisenä päivänä ja ase oli määrä ottaa pois sunnuntaina 21. syyskuuta, kun Saaren oli pitänyt palata Kauhajoelle. Syytteessä oleva komisario katkaisi menettelyn päätöksellään 20. syyskuuta.

- Hän teki päätöksen häähumussa ja tärkeää asiassa on nimenomaan tämä vapaa-ajalla ollut toimivalta. Tietenkin alaiset uskovat esimiestä vaikka häissäkin. Jos hän olisi tehnyt päätöksen ollessaan esimiesvuorossa työpaikallaan, tässä ei olisi epäselvää. Mutta nyt määräys on annettu häissä, joissa on nautittu alkoholia, Puranen kertoo.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009112710671404_uu.shtml

Jahah. tässähä komisario on osasyyllinen näitten ihmisten kuolemaan, mutta tavan mukaan suomessa poliisia ei hevin tuomita mistään rötöksestä.
Yhden tapauksen tiedän kun oman pitäjän poliisi hurautti vahvassa kännissä autonsa puuhun, silloin lähti virka+kortti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat