Vierailija

Kyselisin semmoisesta asiasta, että jos aikuinen lapsi joka on perheetön kuolee ja on suurehkoissa veloissa, niin joutuvatko hänen iäkkäät vähävaraiset vanhempansa maksamaan nuo velat? Osaako joku vastata?

Kommentit (6)

Ihan kuin olisin jostain joskus kuullut että jos vanhemmilta aikanaan jää perintöä niin velkojat ottavat sitten ajallaan osansa.

Ei sellaista lakia ole, että aikuisten lasten velkoja maksatetaan, ellei sitten ole ollut takaamassa tälle lainaa. Lapsille ei vanhempien velat periydy ja jos vanhemmat ovat täysin varattomia kuollessaan sossu maksaa hautaan laiton. Sama toimii toisin päin. Elatusvelvollisuus loppuu lapsen täytettyä 18v. Silloin hän on täysi-ikäinen ja vastaa omista asioistaan. Kovin moni nuori aikuinen vaan saa vanhempansa maksamaan vaikka viimeisillä senteillään omia kulujaan. Silloin on kysymys hyväksikäytöstä ja sellaiseen ei kenenkään tarvitse suostua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei kaikki,
Eikö ole itsestäänselvää, että aikuisten lasten tulisi tulla omillaan toimeen? Monet vanhemmat vaan ovat opettaneet lapsensa siihen, että apu on aina llian lähellä.
Terveisin Aluisa

anlee

Lohduttavaa luettavaa jos lapsen velkoja ei tarvii ottaa harteillensa.

Olen yksi surkimus, kun poikani mua hyödyntää, vedoten, etten välitä!!

Rakastan kaikkia lapsiani,mutta, mitä teen??

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat