Vierailija

Olen taas kamppaillut niiden kanssa,aamut vaikeita Pulssi nousee 100 alapaine n108 ylä200 ,syytä saada selville.nyt kerrankin kohtauksen ollessa saatiin sydänfilmi,ei mitään ei muulloinkaan.Lääkitys mihcadis plus40+12 ´metohex47,5.kilpisarvot ok yhdenkerran oluut laktaatit koholla viitearvosta,alfa mikä on koholla lievästi,Beta2 koholla viitearvoista.Tuntuu että tulee jos vähänkään rasitan kävin eilen pyöräilemässä mökillä.sitä ennen puun kantoa kaivan maasta siis koukussa ,ikkunanpesu pahasta.voiko olla lisämunuainen onko kellään kokemusta.Sokerirasitus ok usein tehty.Itekkin kyllästynyt mutta aina tk sanotaan jotta he tietää sulla on kurja olo.kaikki alkoi sikapiikin jälkeen.olen menossa pään sähkökäyrä tutkimuksiin-

Kommentit (5)

Lisämunuaiseen viittaa.Mutta pyydä Kalium arvojen katsomista.Itselläni juuri menossa tutukimukset saman ongelman kanssa.Verenp.senkun nousee lääkityksestä huolimatta.Oireina:huono kunto ja selittämätön pahaolo.Sydän jyskyttää ja heikottaa.

Hormoonit saattavat olla sekaisin - syötkö päivittäin pajon hiilihydraatteja ja kasvisrasvoja (leipää, pullaa, puuroa, pastaa, perunaa, hedelmiä)?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Säästäkää edes nuo tuommoiset reppanat tuolta hiilihydraattiterrorismilta - jonkinlaista ihmisystävällisyyttä pyydän. Kaikilla ei riitä kapasiteettia suodattaa tuota saastaa, mitä anonyymi 17.15 on tullut tähänkin ketjuun ammentamaan. Eikö kukaan saa kuria ja järjestystä ettei aina ja jokaista asiaahämmennettäisi näillä maallikkoterapeuttien ruokaohjeilla.

D-vitamiinin puute nostaa verenpainetta, mutta ei noin paljon eli jossain on häikkää, jos suolaa ei syö paljoa.

Sisätautilääkäri on oikea paikka EI yleislääkäri.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat