ET:n bloggaaja pelkää: "Eutanasialaki voisi johtaa vanhusten painostamiseen"

Jos Suomessa sallitaan eutanasia, pitäisi varmistaa, ettei ketään pakoteta sitä pyytämään, kirjoittaa ET:n lukijabloggaaja. Hän pelkää että etenkin vanhukset voisivat entistä useammin joutua kokemaan taakkana olemisen tuskaa. Lue koko juttu

ET:n bloggaaja pelkää: "Eutanasialaki voisi johtaa vanhusten painostamiseen"

Kommentit (4)

Uskomatonta, että joku kehtaa ääneen sanoa/kirjoittaa - "voisivat entistä useammin vanhukset joutua....

 Toisekseen eutanasiasta on niin paljon täällä kirjoiteltu ja riidelty, en enää aikaani tuhlaa. Jokainen saa pitää mielipiteensä, mutta silti edellä kirjoitettua ihmettelen, ennen kaikkea moraalin tasoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Blokkari ei taida oikein ymmärtää mikä voima on kirjoitetulla sanalla. Kenelle tulee  edes mieleen tuollainen, "painostaa vanhuksia".Olen todella närkästynyt vanhusten puolesta, että joku voi noin ajatellakin. Hui!

Vierailija

Ennen vanhaan kun haluttiin syystä tai toisesta mennä naimisiin hyvin nuorena piti presidentiltä anoa  siihen lupa. Ehkä tämä käytäntö sopisi tähän eutanasiaankin,presidentille vain anomusta tekemään. Tämä oli vitsi,huono sellainen!

Minusta blokkaaja on tavallaan oikeassa, siitä voisi mahdollisesti seurata vaikka mitä jos laki tuosta noin vain hyväksytään. Hyvin valvottuna,säädeltynä voisi eutanasia oikeinkin toimia. Silti itse toivon hyvää saattohoitoa kaikille sitä tarvitseville. Jos me ei pelättäisi kipuja ja välinpitämätöntä hoitoa ,ei meidän ehkä tarvitsisi miettiä eutanasiaa.Enemmän inhimillisyyttä sairaiden ja vanhusten hoitoon!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat