Artikkeli joka todistaa evoluution vääräksi ja luomisen oikeaksi!

Vierailija

Artikkeli tuo esille selkeiden todisteiden avulla evoluution ongelmat ja vakuuttavalla tavalla todistaa luomisen puolesta; http://www.jariiivanainen.net/olosuhteetelamalle.html

Kommentit (7)

Vierailija

Ketä hihhulit uskovat, Jumalaa vai Jari Iivanaista? Uskovaiset ovat yksinomaan väärässä. Tiede sentään pohtii, mikä on totta, mikä on tarua. Ja uskonvapaushan on meillä kaikilla. Iivanaisilla, perisynnin jälkeläisillä.

Vierailija

"Artikkeli joka todistaa evoluution vääräksi ja luomisen oikeaksi!"

---------------------------------------------------------

Että oikein "todistaa" vääräksi? Sitähän juuri tuollaiset maailman sivu esitetyt tusina-artikkelit/ teoriat eivät tee olivatpa ne sitten luomiseen tai evoluutioon uskovilta. Niiden todistusarvo on täysi nolla,- ovat vain yritelmiä kumota muu kuin se oma,- ainoa "oikea" uskomuksensa. Emme voi koskaan tulla tietämään kumpi teorioista/ uskomuksista on oikeassa ja juuri siksi tuollaiset asiat,- joihin vastausta ei ole eikä tule niin kiehtookin ihmismieltä.
Eikä olisikaan oleellista meidän tietää tuota/ monta muutakaan,- sillä elämä on tässä ja nyt/ tulevaisuudessakin, jotka kyllä tarjoaa haasteita ja pohdittavaa tarvitsematta mennä kauas kaiken alkuun.

Vierailija

Minusta kumpikaan teoria ei sulje pois toista. Raamatun kertomus on aika suurpiirteinen ja tulkinnan varainen, kun taas tieteellisessä teoriassa on monia aukkoja. Jonkinlainen kompromissi näistä kahdesta olisi lähellä totuutta, totuutta jota ei koskaan kuitenkaan saada vedenpitävästi todistettua.
En kuitenkaan ymmärrä miksi pitäisi saada todistettua toisen teorian oikeellisuus tai virheellisyys. Sehän on ollutta ja mennyttä, keskittykäämme nykyhetkeen. Eiköhön tämän ajan asiat anna aivan riittävästi pohdinnan aihetta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat