Äitini, lähdit luotani liian aikaisin, olin vielä raakile elämässä, kova, karkea, etsimässä omaa tietäni. Äiti, sinä olit silloin myös yksin, sillä isä oli lähtenyt kulkemaan omaa tietään jättäen perheensä ja luullen onnensa löytyvän jostakin kulman takaa. Isä, sinä olit arvoitus jota en vieläkään ymmärrä, en ymmärrä valintojasi. Nyt olette molemmat kuolleet ja teidän elämä on loppunut, olettekohan saavuttaneet sen mihin nuorena olitte pyrkineet? Äiti, anna anteeksi se etten osannut olla rakkaudellisempi sinua kohtaan. Miksi en osannut olla parempi tytär joka olisi huomannut ettei äidillä ollut aina helppoa ja miksi äidin piti aina sovitella ja varoa kaikkea. Miksi äiti ei uskaltanut pitää puoliaan, miksi miksi ....Toivon kaikille suomen äideille hyvää äitienpäivää

Kommentit (2)

Vierailija

Et kai loppuelämääsi kanna syyllisyyttä  vanhempiesi avioliiton epäonnesta?  Lapsi ei ole valinnut tulemistaan tähän maailmaan. Se on ollut vanhempien ilonpitoa. Ikävää, että niin moni isä livistää ilonpitonsa tuottamista velvollisuuksista.  

Myönnän onneni. Meillä kolmen sukupolven naiset kokoontuvat äitienpäivänä toisiaan syyttämättä  ja itseään syyllistämättä pelkkään ilonpitoon.

Vierailija

Armas äiti monta yötä

valvonut oot tähteni.
Uupumatta teit sä työtä

mua vaaliessasi.

Oikein hyvää äitienpäivää, kaikille äideille.

Tytöntylleröinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat