Airbnb:stä hyötyy sekä matkailija että majoittaja – näin se onnistuu

Riikka Kangasmäki kotinsa ikkunassa.

Nettipalvelu Airbnb saattaa yhteen edullista majoitusta etsivän reissaajan ja lisätuloja kaipaavan asunnonomistajan. Tässä kokemuksia aidan kummaltakin puolelta.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Ensi syksynä ensimmäinen kokemus Airbnb:ltä. Matkustamme Krakovaan 7hengen porukalla ja koska nuorin on alle kaksivuotias niin päädyimme tälläiseen vaihtoehtoon. Vanhassa kaupungissa sijaitseva kerrostalohuoneisto jossa keittiö, olohuone, 3 makuuhuonetta ja 2 kylppäriä.Eli kaikki yhdessä mutta silti oma rauha jokaisella. Ainakin kuvista päätellen kaikki vaikuttaa lupaavalta.

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Olimme erittäin tyytyväisiä tähän majoitusmuotoon. Kaikki mitä luvattiin piti paikkansa korkojen kanssa. Pikkulapsi oli otettu hyvin huomioon, rappuihin oli laitettu turvaportti sekä omistaja oli tuonut runsaasti leluja huoneistoon. Koneemme saapui lähellä puoliyötä, omistaja oli vastassa ja auttoi matkalaukkujen kantamisessa. Kukaan meistä ei nimittäin ollut huomannut että talossa ei ollut hissiä. Asunto oli kolmannessa kerroksessa ja kun tietää vanhojen talojen huonekorkeuden niin tuntui kuin kiipeäisi kuudenteen kerrokseen, reidet huusivat hoosiannaa.Viikossa kunto nousi kummasti.Saimme omistajalta myös vinkkejä hyvistä ravintoloista.Tämä on erittäin mukava vaihtoehto hotellimajoitukselle.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat