Erika Vikman kuvaa rakastumista Dannyyn: "Kielletyn hedelmän maku teki siitä vielä kiehtovamman"

Tangokuningatar Erika Vikman haluaa kiintotähdeksi Suomen viihdetaivaalle. Siihen hän saa hyviä neuvoja mittavan musiikkiuran tehneeltä poikaystävältään Ilkka Lipsaselta. Lue koko juttu

Erika Vikman kuvaa rakastumista Dannyyn: "Kielletyn hedelmän maku teki siitä vielä kiehtovamman"

Kommentit (16)

xx

Kaikilla saanee olla tästä parista mielipide.Ja kun ovat julkisuuden kipeitä pitää pystyä ottamaan vastaan myös kritikkiä.

En siis ymmärrä  tosiaankaan tätä suhdetta.Dannystakin meni kaikki se miellyttävyys mitä vuosien varrella olen nähny.

Vierailija

Mitä se kenellekään kuuluu, kenen kanssa joku tangokuningatar yrittää uraansa edistää. Aikuisia ihmisiä molemmat ja saavat tehdä, mitä ikinä haluavat, kunhan se ei ole rikollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Julkkisten elämä "kuuluu" tietenkin koko kansalle, he ovat julkisesti kuvissa ja haastatteluissa, kyllä he tietävät sen itsekin.

Jos kukaan ei koskaan pohdi ja pähkäile mitään, kaikki keskustelu tyrehtyy, mielipidevapaus on sallittu.

Dannystä viis veisaan mitä tällainen romanssi tekee hänen julkisuushahmolleen ja suosiolleen, hän on jo elämän ehtoopuolella mutta Erikan toivoisi menestyvän urallaan, hänen elämänsä on vielä edessäpäin.

Vierailija

Jos se ura tuohon suhteeseen kaatuu, niin silloin ei kovin lupaava voinut ollakaan. Jos on hyvä laulaja, nuoruuden töppäilyt unohdetaan kyllä, vaikka leima otsassa säilyisikin.

Vierailija

Danny on ollut ikänsä naisten naurattaja. Naiset aina koukuttuvat

En ole kiinnostunut Dannysta ja Erikasta.

Siinäpähän huseeratkoon.

Vierailija

Kunpa nyt Erika älyäis pitää suunsa kiinni ja olla selittelemättä tekosiaan. Sensijaan keskittyis vaan uraansa, se kun ei ole enää kuningatarvuoden jälkeen ole itsentäänselvyys vaikka poikaystävä onkin vanha Danny jonka ansiosta on enämpikin menettänyt suosiotaan kun on lähtenyt tuollaisen  kelkkaan.

Vierailija

Erika muistuttaa ulkoisesti paljon edesmennyttä Armi Aavikkoa joissakin kuvissa. Armihan oli Dannylle tärkeä ihminen.

Vierailija

Onhan Danny fiksu ja miellyttävä herrasmies, varallisuuttakin riittää kulutettavaksi...kelpais mullekin, taidan kuitenkin olla jo liian vanha.

Entinen ajaessa tekstaaja

Tarvitaan vain muutamia sekunteja niin sähköposteihin vastaaminen ajaessa muuttuu kuolemaksi. Ajokielto tuollaisesta, pitää ajatella muitakin tiellä liikkuvia kuin vain itseään. Ajaessa huomio kiinnitetään ajamiseen.

Vierailija

Toinen tykkää tyttärestä, toinen äidistä, joku tytär sitten vanhuksesta, onnea vaan, oma tytär Erikan ikäinen ja äiti kymmenen vuotta lipsasta nuorempi 😂 En sitten tiedä mikä tuossa yhdistää, ei varmaankaan ainakaan mitään perhettä olla perustamassa? 🤣 Hmm. Poikaystävä 😂

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Minä en vaan millään usko että heillä oikeasti on suhde. Ei mahdu järkeeni.Pusun voi antaa ja halia mutta en usko että sextaillaan.
Luulen että mainostemppu koko juttu.
Danny käyttää suhteitaan Erikan pääsemiseksi musiikkimaailman nousutähdeksi.

No,mutta sentään.  Miehen siitoskyky ei pääty samaan aikaan kuin naisilla hedelmällisyys vaihdevuosiin. Lehdistä on saanut lukea juttuja jopa 90 vuotiaista miehistä, jotka ovat siittäneet lapsia. 

Kyllä tästä tulee ota ja anna vaikutelma suhteesta.

Vierailija

Tiesitkö että pelkän siitoskyvyn takia ei harrasteta seksiä.
On olemassa rakkaus ja aito halu.
Oletko kuullut rakkaudesta?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tiesitkö että pelkän siitoskyvyn takia ei harrasteta seksiä.
On olemassa rakkaus ja aito halu.
Oletko kuullut rakkaudesta?

Olen kuullut rakkaudesta ja sellaisen kokenut vaan en itseäni 50 vuotta vanhemman miehen kanssa. Toki moni harrastaa seksiä muun kuin siitoskyvyn takia. Monella vanhalla miehellä on halu, sanonpa jopa että himo nuoriin naisiin mutta sillä ei ole mitään tekemistä rakkauden kanssa. Toisaalta moni nuori nainen suostuu seksiin itseään huomattavasti vanhemman miehen kanssa rahan takia tai päästäkseen eteenpäin urallaan. Huom!  Mielipiteeni ei koske Dannya ja Erikaa koska minulla kuten monella muullakaan ei ole oikeaa tietoa heidän suhteestaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat