Teemu Keskisarjan kolumni: Raivoissani koiraraivosta

”Kuka puupää ensimmäisenä keksi, että karvaturrilla on kaameaa autossa”, Teemu Keskisarja ällistelee.Lue koko juttu

Teemu Keskisarjan kolumni: Raivoissani koiraraivosta

Kommentit (5)

Surullinen

Onneksi ihmiset puuttuvat! Koiria kuolee joka kesä kuumaan autoon! En ymmärrä, miten itseään koiraihmiseksi nimittävä voi kirjoittaa moista sontaa! Kukaan koiraansa tai ylipäätään eläimiä aidosti rakastava ihminen ei toimi niin, saatikka syyllistä ja säti epäkohtaan puuttuvia sivullisia! Mikään puolustelu ei auta, noin toimiessa. Ilma ei vaihdu eikä auto pysy viileänä, jos ikkunat ovat auki muutaman sentin.

Jokainen voi itse kokoeilla, kuinka kauan on mukavaa istua siellä autossa, auringon paisteessa, ikkunat pari senttiä raollaan. Lämpötila nousee lyhyessä ajassa sietämättömäksi.

Itsekin kuljetaan koiraa/koiria mukana lähes joka paikassa. Ne viihtyvät autossa, takakontti on niiden paikka, kyllä! Kontissa on lukittava veräjä. Jos joudun ne autoon jättämään, on kontin luukku auki, ikkunat auki ja auto mahdollisimman varjossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Koiralla oli hyvät oltavat! Koiria niin kuin ihmisiäkin on erilaisia ja eri asioista tykkääviä, tämä koira nautiskeli rauhasta ja tehtävästään, eli auton vahtimisesta, vai kui! Eri asia on jos siellä ahtaassa autossa olisi helle, ei ikkunaa auki ja eikä vettä, ja tunteja olisi kulunut!

Ihmiset hakevat muista kunnolla käyttäytyvistä lajitovereistaan ja käytöksestään aina vikoja josta saa narista ja huomautella. Pääsivät säälimään koiraparkaa jolla ei ilmeisetikään ollut mitää ongelmaa. Tuntevat noin itsensä paremmiksi ihmisiksi.

Vierailija

ps. vielä....jokainen omistaja tuntee ja tietää koiransa! Sitä ei myöskään ohjeissanne sovi unohtaa.

Vierailija

Tuossa tapauksessa vouhkaaminen oli asiatonta. Ehkä nämä ihmiset muistivat niitä ohjeita, mitkä ovat erittäin tarpeen kesällä. Ei tarvitse olla kauhea hellekään, jos aurinko paistaa sopivasti autoon, jonka ikkunat ovat kiinni. *Silloin lämpötila nousee nopeasti tuskalliseksi koiralle.

Oikeastaan vähän turhaa raivoamista. Parempi kun ihmiset huolehtivat liika kuin liian vähän. Asiallinen käytös pitäisi kuitenkin aina muistaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat