Kommentit (4)

Koskettaa meitä isovanhempia. Minäkin haluaisin viettää aikaani enemmän lastenlasten kanssa, mutta kun he ovat kaukana ja näen heitäharvoin. Itku silmässä on, kun he joskus käyvät ja lähtevät sitten pois.

Ukki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Erityisen hankalaa isovanhemmuus saattaa olla eroperheitten lasten isovanhemmille. Kun soviteltavana ovat etäisät/etääidit sun muut läheiset kirjavassa ketjussa. Pääasia kuitenkin, että lapsi on on onnellinen, että hän voi kysyttäessä vastata: Kiitos, ihan hyvää kuuluu!

Minun lapsenlapsi on siaiperheessä. Äiti saa kerran kuussa tavata lapsensa aika 3 tuntia
tapaamiset onneksi on nyt perheessä Eniten on aina lapsen sosiaalityön tekiästä kiinni tapaamiset hänellä suuruin valta asioissa Nyt kyllä sisisperhe ehdottaa 2 kertaa kuussa 4 tuntia.Päätökset tehdään kerta vuodessa Jos jotain isonpaa tapahtuu aikaistetaan (ainakin jos huononpaa ) Soittaa äiti saa kaksi kertaa kuussa. Mutta sitä ei ole käyttänyt kun lapselle jää ikävä, vaikka onkin kiintunyt perheeseen molenpia sanoo äidiksi ja nyt iskäkin on Tyttöni on nuori leski Mukana ollaan saatu olla perheen suostumuksella myös toiset isovanhmma.Muita sukulaisia lapsi ei ole nähnyt. 2 kertaa tädit , isotädit ja isomummon . Noin kaksi kolme vuotta menee sitten kun katsotaan,harkitaan takaisin äidille muuttoa.Eli tapaamisia lisätään ja kotikäyntejä. Siaisperhe on aivan mahtavan hyvä, Lapsi saa rakkautta, turvallisuutta, normaalin kodin. On "sisaruksiakin " Olisi hirveää jos koti olisi huono. Raskas muisto kaikille on yksi onneksi vain viikon kestävä paikka. Vieläkin jatkavat samainen perhe työtä. Ei liikuta sostyötä. monetkaan valitukset, eri perheiltäkin. paikkoja on vähän. Jotkut osaa valehdella luontevasti ja kun rikkaita ovat tehdään pitkiä lomamatkoja sun muuta. Suhteet vaikuttaa ja kai puoluee näissäkin asioissa Sori tuli pitkä sepustus

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat