Tempaus: Yli 130 lakimiestä antaa ilmaisia neuvoja yhdeksässä kaupungissa

Lakimiehet antavat maksutonta oikeudellista neuvontaa 9. syyskuuta ympäri Suomen. Tapahtuma on osa Suomen satavuotisohjelmaa.Lue koko juttu

Tempaus: Yli 130 lakimiestä antaa ilmaisia neuvoja yhdeksässä kaupungissa

Kommentit (3)

Vierailija

Mistä nyt juhlien jälkeen saisi ilmaisia neuvoja, kun vakuutusyhtiö luikertelee karkuun kotivakuutuksen  oikeusturvaehdosta, kunnallinen oikeusapu ei suostu, kun on kotivakuutus ja  oikeusapupuhelin osataan pitkittää niin ihmeen kalliiksi. Asianajaja ei ota hoitaakseen, kun juttu on työläs ja toinen sanoo, ettei voi  arvioida jutun kustannuksia kun ei tiedä sen edun rahallista suuruutta, josta kiistellään. Yksi veijari ilmoittaa, että mittari pyörähtää käyntiin, kun jutun  ensiesittely on kestänyt yli 15 minuttia.

Pilaantuneelle makkarapaketille saa hakea kuluttajasuojaa. Onko juristiavun käyttäjille muuta kuluttajasuojaa kuin asiajajien oma "kurinpitoelin"?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Onko mahdollista on muodin syy jos jotkut luulevat ammattiroistoiksi? Mitä pitäisi laittaa päälle niin ei luule roistoksi? Kun ei kestä olla omassa kotona niin jossain on jotain joka aiheuttaa ettei voi edes kodissaan olla? Onko puheaiheetkin ammattirosvon kieltä? Oli vain onko rosvon näköinen? Voiko jonkinlaiseksi parantaa juttuaiheita niin kestää kyllä kotona ja saa olla rauhassa. Mitä jos minut koetaan jonkinlaisena rosvona niin mitä tehdä? Onhan joitakuita jotka ovat murtautuneet kaupungilla. Minkälaisia he olivat? Olen joidenkuiden rajoitettujen säätöjen vastainen. Esim. sallin alkoholin juomisen alaikäisille ja aitoja pyssyjä jo lapsille. Kyllä minä ihailen joitakin rikollisista kulttuureista. En pelkää ikuista kadotusta joka ajaako se minut rosvontyyliseksi? Muut taisivat pelätä jippoa ikuinen kadotus mutta minä en. En ole murtautunut minnekään eläessäni.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat