Tästä johtuu olkapään kipu

Kipu olkapäässä vie hermot ja toimintakyvyn. Jokin vaiva paranee itsestään, ja usein fysioterapia auttaa. Joskus tarvitaan kirurgin veistä.Lue koko juttu

Tästä johtuu olkapään kipu

Kommentit (12)

Minun olokapäisä on tutkimusten jäläkeen tojettu kalakkia, eikä se tieto kipua vieny, tuska on sietämätön. Haluaisin tuskattoman tulevaisuuven ja lääkäri ei nyt vaan auta, mikä neuvoksi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulla on työperäinen vaiva oikeassa olkapäässä,joka on kerran operoitu tähystysleikkauksella,poistettiin luuta ja nivelpussi,mut kulunut lovi jäi johon nivel tuntuu aina vähän jumivan.
Suurimmat kivut jäi sille reissulle, mut eihän se enää toimi niinkuin nuorempana,kättä ei voi nostaa kuin leuvan korkeudelle, rasittuessa kipu yltyy ja tuntuu painon tunnetta niinkuin ois kymmenkilon paino olkapäällä.
Samassa operaatiossa hävis peukalon ja etusormen(koettelusormi) tunto puoleen kämmeneen asti,mut hyvin tuohon on tottunut.

Jaakko Väisänen

Vierailija kirjoitti:

Mielenkiintoista. Kiitoksia vinkistä. Heti kokeilemaan. Kipu on sietämätöntä.

Vierailija

Kiitos linkistä, saattui ihan kodalleen ja sitten vain hommiin, eiköhän se kipu parane. Tein tuossa samalla kun opettaja neuvoi ja sain jo yläkroppaan lämpimän tunteen, eli energiavirroille tiet aukeavat.

Jäätynyt jo neljättä vuotta

Jäätynyt olkapää ei ole tulehdus vaan olkapäähän kasvaa tuntemattomasta syystä sidekudosta joka jumittaa liikeradat ja on erittäin kivulias.  Ensin jäätyi toinen ja siihen perään toinen olkapää...

käsipuoli mummi

Liukastuin jäisellä kävelytiellä 8vk sitten,  kävin lääkärissä ja olkavarren murtuma todettiin kädessä olevan, leikkaus vältettiin ja luutuminen on ilm. hyvin alkanut mut kun käsivarsi on murtumakohdan yläpuolelta hauiksen yläosasan kohdilta turvoksissa ja oudon kipeä kun ajattelee että aikaa on mennyt jo 8vko:a. Onko normaalia vai pitäisikö kysyä lääkäriltä asiasta? Onko koko käsi kuvattu alunperin, että siellä ei ole muuta "rikki" mennyt kaatuessa. Itsellä on mielikuva kaatumisesta, että olisinmennyt ihan suoraan olkapää edellä tantereeseen...mutta tilanne oli niin sekainen...

Vierailija

Olkapää kipeytyi pikkuhiljaa ja jomotus on jatkuvaa.Joskus olkapäässä tuntuu voimakkaita kipusivalluksia,vaikka koko käsi on levossa.Fysioterapeutti neuvoi liikeratoja koko kädelle,mutta kipujomotus tuntuu vain pahenevan ja ajaa ylös ottamaan kipulääkettä aikaisin vuoteesta aamuyöllä.Viikko sitten tunsin olkapää takasisäosassa jonkinlaisen purinan,ihankuin puolitäyttä ketzuppipulloa puristettuna 2-4 sekuntia brrrr.Sinäpäivänä kipujomotus helpotti,mutta nyt kipu on ko alussa.Sattui turma,joka vaikutti iskuun myös käteen ja olkapäässä.Ei ole kuvannettu rtg & ultrassakaan.Särkylääkitystä ja liikeratoja vain.Nyt meinaa lämmönnousulla uhota,vilu kulkee pitkin selkäpiitä.Aikaa on kulunut yli kuukauden ja sairis jatkuu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat