vieras

Tupakan hinta on noussut rajusti. Te, jotka vakavasti harkitsette tupakoinnin lopettamista kertokaa millaisilla keinoilla selviytymisenne olette suunnitelleet?
Onnistuminenhan on terveydellisesti ja taloudellisesti todella edullista.

Kommentit (2)

Vierailija

Epäilen, että useimmilla apteekin jne avuilla on se heikkous, että ne pitää käyttäjän "koulussa" nikotiiniin  ja pitkittävät elleivät jopa estä tupakan himosta eroa.

Psyykkisesti terveet ja voimakkaan asennoitumisen myötä saa mielestäni terveimmän lopun ottamalla aikaa päätöksen teon suunnitteluun ja sitten kun on tekemänsä päätöksen kanssa sovinnossa lopettaa kerralla eikä mitään "lopettamisen kunniaksi" savusteluja! Joten mikään lopettamisen keinottelu EI AUTA ellei ole psyykkistä lujuutta päätöksen noudattamiseksi. Alussa, ehkä ensimmäisinä päivinä lopettamisen jälkeen voi käyttää Leijona pastilleja muutaman päivässä tuskan helpottamiseksi MUTTA varoen ettei siitä tee korviketta tupakalle. Nuuska on eräiden mielestä pahempaa kuin tupakka sillä nuuskata voi paikoissa joissa ei voi polttaa tupakkaa ja nuuskamisen terveys haitat ovat erillaiset kuin tupakalla mm suusyövän suhteen ja ikeneiden sairastumisiin joista ongelma kohdistuu myös sydämeen. Jos lopettamisen jälkeen kaverit härnää, niin sen ennakkoon estämisen toivossa kannattee kertoa heille avoimesti suunnitelmistaan ja parhaassa tapapauksessa heistä jonkun tai useammankin saa samalle linjalle ja voi yhdessä tukea toinen toisiaan; vahvistamalla lopulliseen tavoitteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat