Teemu Keskisarjan kolumni: Lapseton Suomi-neito

Syntyvyys on alimmillaan sitten 1860-luvun nälkävuosien, vaikka yhteiskunta on perhe- ja lapsiystävällisempi kuin koskaan.  ET:n kolumnistilla on ehdotus lapsipulaan.Lue koko juttu

Kommentit (3)

MIes

Perimmäinen syy se tähänkin ongelmaan on tässä miesvihaisessa yhteiskunnassa eli feminismissä. Naisille on annettu  valta ja heteromiehiltä on viety viimeisetkin rippeet olla tasa-arvoinen naisen rinnalla.

Vierailija

Yliopistoon päässyt nainen ei alaspäin nai. Siksi lapsettomien naisten määrä nousee koska naisille on luotu helpotettu tie yliopistoon vaikka he eivät matematiikkaa opiskele. Pojilta vaaditaan pakkoruotsi yliopistossa vaikka he opiskelevat matematiikkaa naisia ahkerammin, siksi pojat joutuvat ammattikouluun mikä ei takaa parisuhdemarkkinoilla naista.

Vierailija

Onko naisen ihmisyys muuttunut? Onko vallanhalu vienyt avioliitosta voiton? Onko naisen itsenäisyys mennyt ohi ihmisyyden? Kokeeko nainen jo omaavansa miehen ihmisyyden? Onko naisesta tulossa hallitseva miesnarsisti?

Kuka ajaa tasa-arvoa jos nainen ei sitä halua eikä kunnioita?Nainen haluaa olla parempi, osaavampi, tietävämpi kuin mies?

 Nainen haluaa tehdä uraa, ei vaihtaa pissivaippoja ja imettää? Nainen haluaa olla vain näkyvä, kaunis ja että häntä kuunnellaan ja kehutaan vaikka hän olisi 150 kiloinen vähemmän kaiunis ja miellyttävä, mielipiteetön sielunsa paljastaja keinolla millä hyvänsä?

Naisen "lempeä sielu" on vaihtumassa miehekkyyteen, kovuuteen, jokapaikanhöylään, osaamaan, vaikka ei osaisikaan, siis naisen ihmisyys joka on perinteiseti se hellä, huolehtiva, synnyttäjä, ruokkija, on kovaa vauhtia muuttumassa! Miksi mikä sen saa aikaan?

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat