IMG

http://i2.aijaa.com/b/00914/10908682.jpg[/IMG]

Ilta-Sanomien ja Itella Postin järjestämään kilpailuun osallistui IS:n Lukijan kuva -palvelun ja sähköpostin välityksellä yli 500 vessaa.

Ilta-Sanomien ja Itellan taidetoimikunnan edustajista koostunut raati valitsi kilpailun sadosta neljä kauneinta. Pyrkimyksenä oli valita kattava otos huussikilpailuun lähetetyistä kaunottarista.

Hieno on helpotus hotelli.

http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288499548324.html

Kommentit (5)

Tuo on hieno, mökeillä näkee vissiin rautakaupasta valmiina ostettuja samaanmuottiin tehtyjä huuseja, tämä on yliveto, ilmakos on kisan voittanut.

Liekö kovin mukava käytössä, näkyy olevan kynnys kovin korkealla...

taidettiin siis valita ulkonäöltään hyvä huussi, onko edes toimintakunnossakaan ?

"kompurajalka"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan pelle kilpailu ja ihme postimerkkejä meillä tehdäänkin ? Tosin huumorimielessähän tuota kilpailua esille tuotiinkin. Kivistä tehty torni ei ollut todellakaan kummajainen, mielestäni erittäin hyvällä maulla ja huolellisesti toteutettu, maisemaansa sopiva.(Nostan tekijälle hattua)....on kaunein osallistujista, jos yksi jätetään pois laskuista (omani). Voittaja on susiruma, paalikasa kelpaa hevosille ja majakalle oli ihan oma roolinsa...Piste =)

Ei sitä voi yleistää että suomen kaunein huussi syystä ettei niitä todella kauniita huusseja ole nettisivuilla kaiken kansan nähtävilläkään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat