Vierailija

Hei!

Teen pro gradu-tutkielmaa Lapin yliopistossa aiheenani naisen ikääntyminen. Haluan erityisesti tarkastella, miten Sinä yli 50-vuotias nainen koet kehossa tapahtuvat muutokset ja tuntemukset. Onko iän myötä tullut ulkonäköpaineita? Miten pidät jokapäiväistä toimintakykyä ja vireyttä yllä? Rajoittaako ikääntyminen toimintaasi jollain tavalla? Jos, niin miten?
Mitä harrastat? Oletko työelämässä? Oletko kokenut vaihdevuodet hankalina? Olisitko valmis hakeutumaan kauneusleikkaukseen, jos taloudellinen tilanteesi sen sallisi?

Toivon, että kirjoittaisit minulle itsestäsi vapaamuotoisesti lyhyehkön kirjoitelman. Edellä mainittujen kysymysten on tarkoitus herättää ajatuksia aiheen ympäriltä eikä niihin tarvitse orjallisesti vastata. Voit pohtia hyvin laveasti, miltä tällä hetkellä tuntuu "asua" juuri siinä kehossa,joka sinulla on.

Olen kiitollinen, jos vaivaudut kirjoittamaan vaikka lyhyestikin (1-2 liuskaa). Pidemmätkin kirjoitelmat ovat tervetulleita. Kirjoitelmia käytetään ainoastaan opinnäytetyöhön eikä niiden kirjoittajia voi työstä jälkikäteen tunnistaa.
Voit toki kirjoittaa nimettömänäkin. Toivon, että kirjoittaisit joulukuun 2009 loppuun mennessä.

Kiitos etukäteen! Tuija Klemetti
Lapin yliopisto/aikuiskasvatus
tklemett@ulapland.fi

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat