Määrääkö lemmikki kuluttamisestasi? Koirilla ja kissoilla on iso vaikutus ostopäätöksiin

Lemmikinomistaja tekeet yllättävän monia kulutusvalintoja lemmikkieläimensä ehdoilla. Koirat ja kissat voivat vaikuttaa auton ja vaatteiden ostoon ja määrätä kodin sisustuksen.Lue koko juttu

Määrääkö lemmikki kuluttamisestasi? Koirilla ja kissoilla on iso vaikutus ostopäätöksiin

Kommentit (4)

Kahden koiran kaveri

Tietysti eläimet vaikuttavat ostopäätökseen. Ne ovat perheenjäseniä ja ihmisen tehtävä on luoda niille hyvä ja turvallinen elämä. Auto on valittu niin että kaksi koiraa mahtuu mukavasti kyytiin. Vaatteita ostetaan itselle niin että niissä on hyvä liikkua ulkona koirien kanssa. Koirien valjaat ja muut varusteet valitaan niin että ne ovat kaikille mukavat. Tästä huolimatta koirani eivät käytä vaatteita tai syö pihvejä mutta parhaani niiden eteen teen 😍

Vierailija

Yhä enevässä määrin lemmikit otetaan kaikessa perheessä huomioon. Ne, siis ne, eläimet ovat inhimillistyneet. Ovat ...he.. hän! Ei muisteta, että ne ovat kuitenkin elukoita. Kohtelu on huomioivampaa kuin lapsia kohtaan. Onko oikein?

Eipä taida olla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Eivät meillä lemmikit ole koskaan määränneet kulutuksestamme. Sen sijaan ovat vaikuttaneet moniin asioihin, kuten jokainen lemmikistä hyvää huolta pitävä omistaja tietää.

Tottakai koirat vaikuttavat ostopäätöksiini ja tottumuksiini. Lattiat ovat materiaalia mihin ei jää jälkiä koirien kynsistä, huonekalut helposti puhdistettavia. Koiranruoka, öljyt ja ravintolisät ovat korkealaatuisia, huolehdin koirista paremmin kuin itsestäni. Hoitoloihin ei koiria viedä vaan matkustamme erikseen, toinen on aina koirien kanssa kotona.

En olisi koskaan voinut mennä yhteen ihmisen kanssa joka olisi ollut allerginen tai eläinvastainen. Aikanaan neuvoin tytärtänikin kysymään ensimmäisenä poikaystäväehdokkaalta jotta oletko allerginen....ja mitä teki tytär...nai allergisen miehen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat