Vierailija

Sairaus on ikävä asia joka sitä joutuu kohtaamaan.
Mutta kun avamme täällä sivuja jo jonkin aikaa ensimmäisenä tulee eteen Psoriasialiiton kammottava suuri mainos. Miksi? Se on niin epämiellyttävä, että menee kaikki hyvät fiilikset, jos nyt niitä edes on Et- sivuilla mahdollista saadakaan. Onko pakko kiusata ihmisä tuollaisella suurella mainoksella?Jokainen tietää sairauksista, mutta ei niitä kaikenaikaa jaksa ajatella ja kohdata. n. tympääntynyt lehden tyyliin

Kommentit (3)

Vierailija

Tosi tyylitöntä pläjäyttää katsottavaksi noin sairas kuva. Olisi eri asia jos olisi kysymyksessä lääkärilehti tai terveysopas. 

Vierailija

Joo, lahja itsellesi mainos tuo kuva ja teksti ovat niin ristiriidassa, että laittaa ajattelemaan loputonta tyylittömyyttä, loputonta mainosten tunkemista joka väliin. Jos niissä olisi jotakin miellyttävää voisi vielä katsoa, mutta nyt nousee vain inho, en koskaan aio käyttää manostamianne  asioita, en psoriasiaklinikkaa enkä noita typeriä rasvojanne, joilla ei todellakaan näytä olevan mitään tehoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Luuletteko todella saavanne aikaan myyntiä noin ikävillä mainoksillanne, mitä täällä suollatte lukijoittenne silmille. Turhaan yrittää sopeuttaa lukijoutanne rumaan, epämiellyttävään mainontaan. Elämässä on kovin paljon jokaisella sairautta, menetyksiä ja kaikenlaista muuta pahaa ja rumaa. Ei sitä tahtoisi katsella vapaaehtoisesti lisää sivustoiltanne. Odottaisin jonkilaista osaamisen tasoa manontaankin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat