Tässä ovat ET:n villasukkakisan upeat finalistit!

Äänestä suosikkejasi ET:n villasukkakilpailun finalistisukkien joukosta, ja voit voittaa S-ryhmän 40 euron lahjakortin.Lue koko juttu

Tässä ovat ET:n villasukkakisan upeat finalistit!

Sivut

Kommentit (61)

Vierailija

Osa sukista on jonkun muun suunnittelemia. Se, että lisää jonkun eri kuvion jonkun toisen suunnittelemaan sukkaan ei tee siitä omaa mallia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ainakin kolmet sukat on tehty vanhoja sukkakuvioita/malleja käyttäen ja muuttaen vain väri, lisäten yksi kuvio tms. Mallit ovat löydettävissä fb:n sukkaryhmistä, ovat olleet jo pitkään ns. yleisessä jaossa. Ei taida toteutua niissä nyt tämä oma suunnittelu jota odotetaan?

Nasse

Lepakkosukat on suora kopio JonSukista! Eli ei ole oma malli. Surullista, että osallistuu kilpailuihin kopioidulla mallilla!

Vierailija

Lepakkosukat kiireesti pois tuolta. Kuten Nasse jo sanoikin malli ei ole neulojan oma.  Kannattaisi siellä toimituksessa lukea uudelleen ne kilpailunsäännöt!!

Vierailija

Lepakkosukkien mallin alkuperäinen suunnittelija on Jonna Nordström. Pyydän poistamaan tämän mallin ihan per heti!

Anna

Kummallinen kilpailu, ku säännöt käskee osallistumaan omalla mallilla ja sitten ainakin kolme mallia on muualta varastettu :o

Ei näin

Neuloottinen kirjoitti:
Taitaa olla ikuisuuskysymys tämä sukkamallien "omistaminen".
Kyllä ne mallit kiertävät sukasta toiseen ja tekijältä toiselle. Nautitaan kauniista sukista ja tehdään jokainen omanlaisiamme. Emme varmaankaan halua "mallidirektiiviä" määrittämään tekemistämme.

Ei ole toki kyse mallidirektiivistä eikä hyväntahtoisesta lainaamisesta jos selkeällä kopiolla osallistutaan kilpailuun. Tuo lepakkosukka ei ole edes vain joku Pinterestin perukoilta kaivettu malli, vaan sillä on tuhansien seuraajien Facebook sivusto. Jonsukkien malli on jo hyvin tunnettu ja Jonna jakaa sitä hyväntahtoisesti ilmaiseksi, toisin kuin moni muu.
On mielestäni äärimmäisen huonoa käytöstä osallistua toisen vaivalla suunnittelemalla mallilla julkiseen kilpailuun ja erittäin huonoa makua lehdeltä hyväksyä tämä.

Kudelma

Minä luulin ensin että Jonna on osallistunut Jonsukillaan kisaan mukaan, näin ei ilmeisesti olekaan! Olen pettynyt, että joku lähtee kisaan mukaan "omalla" mallilla, joka kuitenkin on selvä kopio toisen suunnittelemasta mallista! "Lepakkosukat" En kyllä kehtais!
Pöllösukat ja lakut on myöskin suoraa netistä.

Emäntä

Nasse kirjoitti:
Lepakkosukat on suora kopio JonSukista! Eli ei ole oma malli. Surullista, että osallistuu kilpailuihin kopioidulla mallilla!

Juuri näin! Aika häpeällistä  osallistua toisen mallin kopiolla kilpailuun, ja vielä häpeällisempää, että sellainen valitaan finalisteihin, vaikka kauniit ja taitavasti tehdyt sukat ovatkin. 

Sama koskee lakusukkaa...

Vihainen

Ikäväkseni totean, että kaikki eivät ole noudattaneet kilpailuun osallistumisen sääntöjä. Useampi sukkapari ei ole lähettäjän oma malli, vaan niistä on yritetty tehdä omat muuttamalla pieniä asioita. Esimerkkinä voisin mainita lepakkosukat, jotka ovat siis Jonna Nordströmin alunperin suunnittelemat.
Hävetkää ihmiset!

Vierailija

Lepakkosukat ovat selkeästi sääntöjen vastaiset, pois kisasta! Sukat eivät ole "jonsukkia mukaillen", vaan yksi yhteen Jonsukat. Tämä ei ole mikään tulkinnanvarainen tapaus, vaan ihan selvä. Ja jos tuo ylempänä kommentoinut haluaa napisematta antaa kaupalliselle toimijalle oman pitsisukkaohjeensa hyödynnettäväksi ilmaiseksi, hän voi ihan vapaasti tehdä niin. Oikeassa elämässä käsityöohjeet ovat kaupallista (=maksullista) aineistoa medioille/lehdille siinä missä mitkä tahansa muutkin toimittajien jutut. Eivät toimittajatkaan niitä ilmaiseksi kirjoita.

Myös facebookkiin kuuluva

Elekää nyt pelihousuja repikö tälläsestä kilpailusta. Varmaankaan lehden toimituksessa ei osata katsoa sukkia samallain kuin facebookin villasukkaryhmiin kuuluvat henkilöt. Jätetään vaan äänestämättä näitä kopioituja sukkia. Se olis kannattanu pyytää tästä jon sukkamallista alunperin lantti tai kaks ohjeen jakamisesta niin eintarvittis tässä vaiheessa vinkua kun mallia näkee siellä sun täällä, siksi asiasta nousee nyt hirvee haloo kun näkee että monet lantit siirtyy toisten taskuihin ohjetta kopioiden

Keksijotainomaa

"Lepakkosukat" on kopioitu suoraan Jonna Nordströmin jonsukista. Koko ulkoasu täysin sama ilman pienintäkään muutosta. Lepakoitakaan ei ole tainnut itse suunnitella. Törkeää plagioimista ja kilpailun sääntöjen noudattamatta jättämistä. Kyllä on tekijällä pokkaa.

Vierailija

Ei ole minunkaan mielestäni mitään järkeä tällaisessa kilpailussa, johon osallistutaan toisten malleilla ja otetaan niistä kunnia itselle. Toivottavasti teette jotain asian korjaamiseksi. JonSukat nyt ainakin heti pois tuolta listalta!

harmi

Kaikki sukat hienoja, suosikkini Suo; en osallistunut kilpailuun, sillä en halua antaa osoitetietojani markkinointiin!

Vierailija

Toimitus voisi nyt kiireesti poistaa plagioidut sukat kilpailusta, kaikkein törkein kopio on  Lepakkosukkien nimellä kulkevat Jonsukat.

Ninnu

Lepakkosukat/ Jonsukat ehdottomasti hienoimmat mutta sehän on jo valmis malli. Miten tälläisellä voi osallistua kilpailuun joka on kopio jonkun toisen sukista. Ei kiva 😠

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat