Ravintovalmiste todella hidastaa Alzheimerin taudin etenemistä  

Apteekeissa kaupan oleva ravintovalmiste hidastaa varhaisen Alzheimerin taudin etenemistä. Valmisteen säännöllinen käyttö auttaa pitämään yllä ajattelu- ja toimintakykyä. Lue koko juttu

Ravintovalmiste todella hidastaa Alzheimerin taudin etenemistä  

Kommentit (6)

Muistisairaan omainen

”Erityisesti Alzheimerin taudin hoitoon suunnitellun kliinisen ravintovalmisteen käytöllä voi olla vaikutusta tapahtumamuistiin varhaista Alzheimerin taudin sairastavilla, joilla ei ole käytössään muistisairauslääkettä.” Lause on ympäripyöreä ja epämääräinen, voi tarkoittaa mitä vain Alzheimerin taudin hoitoon tai hidastamiseen tarkoitettua ravintovalmistetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

[quote=Vierailija]On se hyvä, että rikkaille saadaa elinikää lisää![/quoteNimenomaan rikaille saadaan elinikää lisää.Kyllä tavaliselle yksin asuvalle eläkeläiselle tuotet liian kaliita. Varsinkin jos nainen jolla työ-eläke.On aina työ-eläke  pienempi kuin miehen ja pienempi mitä tilastot ilmotaa .Mistä ne tilastot revitään?Tuntuukin jos nainen ja eläke. Ei tukena puolison eläke, menoihin tai lesken eläke.On kaikessa väliin putoja. Paremin pärjäävät he joilla kansaneläke ja sen lisä osat. Siihen tulee jo sairaalapolklinkikka maksut, Sv-lääkeet jos paljon toimeentulotukena muuta .Kuin kaliit silmälasit.Inva taksi oikeus vähävaraisena..Ymm ,tarve hankinnat. Rangaistaan kun työllä elättänyt itsensä, perheensä.Viellä siloinkin kun työ-eläke.Jonka itse ansainut.Joudut elää säästöliekillä hautaan asti.

Vierailija

Liikunnalla, luonnossa on myös terveellisiä vaikutuksia moniin terveydellisiin epäkohtiin.

-Alzheimerin riski pienene

-Psyykkinen tasapaino yllä pitäminen

-Sydämen ja aivon sekä diabeteksen riski vähenee

-Syöpäriski pienentyy

-jne eikä tarvitse juosta hikisenä vaan liikkua luonnossa, vaikkapa marjassa tai sienten kerääjänä.

Nuo vihjeet olen kerännyt monista kirjoituksissa lehdistöstä ja lääkäreidenkin mielipiteinä.

Martti 1932

En kyllä usko yhtään että ravintovalmiste hidastaa. Enkä myöskään kalaöljyyn jossa e-epa ja dha ;ta. Vai onko positiivin vaikutus vai 1 pullo päivässä ja 2-3 pulloa päivässä aktiiviliikkujalle pahentaa alzheimerin tautia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat