Leskeneläkettä toisesta liitosta?

Olimme naimisissa yli 35 vuotta, erosimme ja nyt olemme taas yhdessä avoliitossa. Yhteisiä lapsia on kolme. Jos menemme uudelleen naimisiin, olenko oikeutettu leskeneläkkeeseen mieheni kuollessa? Jos elämme avoliitossa, kuuluuko kummankin oma omaisuus itselle? Vai pitääkö tehdä avioehto? Pirjo...Lue koko juttu

Leskeneläkettä toisesta liitosta?

Kommentit (10)

Vain tiettyjen edellytysten täyttyessä on oikeus leskeneläkkeeseen. Leskeneläkkeen saaminen riippuu siis siitä, minkä ikäisiä puolisot olivat, kun avioliitto solmittiin ja siitä, kuinka kauan avioliitto kesti ja vielä siitäkin, minkä ikäinen leski on puolison kuollessa. Siis jos avioliitto oli lapseton.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minusta lesken eläke pitäis tulla sille jonka kanssa menennyt eka kertaa naimisiin ikä myös huomioda,kun elät parhaat vuodet miehen,naisen kanssa ja ero tulee niin saattaa olla toinen on jo sairaaloinen ja tulot tippuu.Toisaalta koko lesken eläke pitäis poistaa .Kun oot avo tai avioliitossa uuden kanssa on se naurettavaa saada entisestä eläke.Nuorille leskille joku muu systeemi usein velkaa pienet lapset ,eivät avopulisot saakkaan ja se kun on nykykäytännön mukaan väärin.En kyllä ex miestä takas paremi nåin ei tarvi pelätä oven avaamista.On tosi mahtava tunne kun kuulin uudesta joka ooon niin rakastunut välillä vaikka nurkkaan lentää.

Lainaus:

Vielä sellainen juttu, että kukaan ei saa kahta leskeneläkettä.

Juuri niin, eihän nyt sentään leski voi kahmia montaa leskeneläkettä! Leskeneläke on omituinen juttu, naimalla saa eläkettä, normaalistihan sitä ansaitaan ihan muulla tavalla eli työllä.
Veikkaan että leskeneläke tullaan lakkauttamaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat