Reippaasti vanhankaupungin ulkopuolelle! Katso parhaat vinkit hemmottelulomalle Tallinnaan

Hanna Veermäki tarjoilee aamiaissalaattia Ristikheina-kahvilassa.

Piipahda minilomalle Tallinnaan ja seikkaile rohkeasti vanhankaupungin ulkopuolelle. Etsimme parhaat osoitteet, joissa herkuttelu, kauneushoidot ja ostokset onnistuvat edullisesti.Lue koko juttu

Reippaasti vanhankaupungin ulkopuolelle! Katso parhaat vinkit hemmottelulomalle Tallinnaan

Kommentit (3)

Tallsinki

Eipä ollut mitään uutta tietoa tässä jutussa. Saisikos joskus Tallinnan-konkarin juttuja? PS. Ühiskaartille kannattaa ladata reilusti kerralla arvoa, sitä kuluu päivässä enintään 3 euroa/hlö. Yhdellä kortilla voi maksaa siis koko seurueen matkat. Eikä arvo vanhene.

Vierailija

Jos ei käy Tallinnassa kovin usein mutta jos tekee esim kerran,kaksi vuodessa muutaman päivän reissun niin silloin kannattaa ostaa matkakortti R-kioskista Tallinnassa ja ladata sille aikaa. Matkakortti maksaa 2 euroa ja rahan saa takaisin kun palauttaa kortin R-kioskiin lähtiessään takaisin Suomeen. Jos lataa aikaa niin 1 vrk maksaa 3 euroa ja 3 vrk maksaa 5 euroa.

Kommentoin hieman tätä Balti Jaama kauppahallia.  Ennen kävin usein tällä venäläiseksi toriksi kutsutuksi alueella . Hinnat olivat edullisia  ja alueella oli omansalaista viehätystä. Nyt siellä sitten seisoo hygieeninen, ylihintainen kauppahalli eurooppalaiseen tyyliin. Hallin yläkerrassa on myymälöitä, joissa lähtöhinnat ovat poskettomia, ja tinkiminen alaspäin onnistuu vain pari euroa.  Ostoskohteena Balti Jaama ei enää kiinnosta minua.

Mitä väitteeseen, että tukan leikkaus Suomessa maksaa 30-40 euroa, niin se ei pidä paikkaansa. Olen käynyt monta vuotta kampaajalla, joka veloittaa naisen tukan leikkuusta 27 euroa. (Helsingin keskustassa). Jos tukan leikkaus Tallinnassa maksaa 20 euroa niin laivalipun hinnan pitäisi maksaa alle 7 euroa jotta päästään samaan hintaan. Ja onhan siinä omakin vaivansa kun lähtee ihan Tallinnaan asti tukkaansa leikkauttamaan. Eikö sille vaivalle lasketa mitään hintaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ritu

Paikkansa pitää, Balti Jaama tori oli aikaisemmin tosi edullinen ja idyllinen. Mukava tinkiä ja tehdä jopa ruoka ostoksia tuliaisiksi. Käymme n.2-4 kertaa vuodessa ja olemme  3-7vrk reissussa ,ollut kiva kierrellä toreja ja maaseutua.Paikallis busseilla on halpaa ja helppoa matkustaa. Ühiskaar kortti on ollut meillä jo muutaman vuoden  ja paikan päällä käymme sen lataamassa R-kioskilla ,riippuen montako päivää reissu kestää.Halpaa ja mukavaa matkustelua.3 vk päästä taas mennään katsomaan joko on kevät tullut Tallinnaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat