Nämä lääkkeettömät kivunhoitokeinot tepsivät tutkitusti

Jomottaako niveliä? Onko selässä ikävää kipua. Kokeile näitä lääkkeettömiä hoitokeinoja, jotka tutkimusten mukaan lievittävät kipua. Lue koko juttu

Nämä lääkkeettömät kivunhoitokeinot tepsivät tutkitusti

Kommentit (4)

Itkiskö vai noituisi

Voi hyvänen aika, ei kai kukaan rupea tuon perusteella uskomaan, että kaikki kivut voidaan hoitaa noilla tavoilla.  Kun jotakin on perusteellisesti rikki, kun luu hankaa luuta vasten polvessa ja ranteissa, selkänikamien väli on kasvanut umpeen ja litistää hermon, voi, niitä on paljon kipuja, joihin ei nuo konstit auta. On niin ikävää, kun tullaan sanomaan, että lähde liikkumaan, tekisi mieli tirvata sanojaa, vaan terveet eivätkä poliitikot halua ymmärtää, mitä on todellinen, korjaantumaton kipu. Noita konsteja tarjotaan siksi, että pitää säästää ja vähentää valtionvelkaa. Ja sitten jotkut psykologit ja jopa lääkäritkin ovat lähteneet julkisuuden kipeydessä mukaan. Tai pöljyyttään. Alkaa kestämisen raja tulla vastaan.

Vierailija

Niinpä! Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Kun sitä on jo uuvuksissa katkonaisen nukkumisen kanssa, kun kivutonta asentoa ei vaan löydy. Pitkin yötä on noustava liikkeelle. Niinpä päivät menevät arkiaskareista just ja just selvitessä. Jos joskus saa voiman lähteä lenkille edes, tulee sen jälkeen yhä kovempi tuska ja toipumiseen menee pari päivää. Kyllä siinä motivaatio häviää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vieras

Itku ja hampaiden kiristys juoksettaa hammaslääkärissä... kallista hoitoa.

Itselläni on joskus ollut käytössä tukena ranskalaisen Emile Coué :n  kirjoittama suomenettu kirjannen nimeltää "Kuinka parannan itseni suggestiolla."

EN SUOSITTELE SITÄ sellaisille joilla ei ole opettua faktaa hypnoosista.

Suggeistiolla voi vahingossa poistaa särkyjä jotka ei johtu sairaudesta VAAN OVAT SIGNAALEJA piilevästä sairaudesta JA SELLAISTEN TÄRKEIDEN SINGLIEN POISTAMINEN JOHTAA PAHIMMASSA TAPAUKSESSA KUOLEMAAN.

Ihmettelette miksi kirjoitan tästä vaikka se on joillekkin tosi vaarallista.

syys

Ennakkoon on hyvä valmistautua vaaroihin. Ja nykyisin on tarjolla kaiken laisia keinoja vammojen parantamisiin tai niistä johtuvien särkyjen lieventämisiin joten KAUPALLISIA keinoja tulee tutkia tarkoin ennen kuin asettaa kehonsa alttiiksi vaaroille.

kokemukseni

On että kun ja jos selviää esimerkiksi onnettomuuden aiheuttamasta selkänikama, luun murtumien jne vammojen säryistä muutaman vuoden hengissä ILMAN SÄRKYLÄÄKEITÄ, niin keho alkaa ITSE muodostamaan vasta-ainetta särkyä vastaan JOS psyykkisesti asennoituu oikein ongelmaan mm hyväksymällä säryn ja jopa tekemällä siitä "kaverin" vaikka ei rakasta sitä =)

Sitä "kaveria" voi useilla eri keinoilla ilahduttaa elämänsä helpottamiseksi, kohtuullinen saunominen, lämmin suihku, levyet päivittäiset ulkoilut jne sekä hyvä seura, vaikkapa koirasta tai kissasta jne...

Eräs lääkärini tunnusti kerran, ettei ole lääkettä joka ei tavalla tai toisella ole ihmisen koholle suorastaan vaarallista MUTTA kaikki on yksilöllistä jokaisen potilaan kohdalla.

kipuilija

En todellakaan ymmärrä tuollaista jota edellä mainittu kirjoittaa.

Kun luut hankaavat toisiaan, oli kyse polvesta, lonkasta, selkänikamista tai vaikka hajonneista faseteista, ei siihen todellakaan auta että "irrottaa" kivun itsestään. 

Se joka niin väittää puhuu ihan p...aa!! Sitten kun sellaisen puhujalla on vuosia ja vuosia päivittäin kipuja ja "saa" suggestiolla ja hypnoosilla itsensä kivuttomaksi, voi tulla puhumaan minulle ihan kasvokkain.

En vaan jaksa näitä tyhjän puhujia    :(

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat