Miten kannattaa sijoittaa iso summa rahaa? Näin neuvoo asiantuntija

Eläkeläispariskunta myi omakotitalon ja muutti pienempään asuntoon. Rahaa jäi noin 150 000 euroa. Miten asiantuntija neuvoisi rahat sijoittamaan?Lue koko juttu

Miten kannattaa sijoittaa iso summa rahaa? Näin neuvoo asiantuntija

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Riippuu eläkeläispariskunnan iästä ja terveydentilasta. Jos ovat rutkasti yli 70 vuotiaita ja sairaita niin kannattaa sijoittaa rahat oman terveydentilan kohentamiseen. 

Jos ovat juuri eläkkeelle jääneitä, alle 70 vuotiaita niin 150.000 eurolla voisi ostaa sijoitusasunnon. Sen vuokratuotto verojen jälkeen, olisi kiva lisä eläkkeeseen.  Tuolla summalla saa jopa pienen "luukun" Helsingistä, jossa vuokrat ovat korkealla. Kannattaa tietenkin tarkistaa ennen sijoitusasunnon ostamista, ettei taloyhtiöön ole tulossa mitään suuria remontteja kuten putki- tai julkisivuremontti koska söisivät koko vuokratuoton. Lisälainaa sijoitusasunnon ostoon ei kannata enää ottaa.

Iäkkään ihmisen ei missään tapauksessa kannata enää sijoittaa osakkeisiin tai vielä huonompaan vaihtoehtoon eli rahastoihin koska niissä voi menettää kaikki säästönsä kun aikaa ei enää ole paljon. Jos muuta ei keksi niin parempi laittaa rahat makaamaan säästötilille.

säästöt makaa pankin korottoma...

Sijoitusasunto on paras vaihtoehto. Oikeastaan siinä ei ole muuta arveluttavaa kuin hyvän vuokralaisen saaminen. Tuolla rahalla saa jo uuden luukun joten ei pitäisi olla huolia putki-eikä muistakaan remonteista. Ja jatkuva pieni Ylimääräinen rahantulo on taattu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat