800 kilometrin muutto: Kuusamolainen hirsitalo vei Mirvan ja Vesan sydämen

Entisen kunnalliskodin työnjohtajan talo on nykyään Vesa ja Mirva Varpan koti. Islanninhevoset Sómadis ja Alda viihtyvät paremmin pellolla.

Mirva ja Vesa Varpa vaihtoivat pääkaupunkiseudun vilskeen Kuusamon korpimaisemiin. Siellä he pyörittävät nyt hevostilaa, jossa ihmiset pääsevät ratsastamaan luonnon rauhassa.Lue koko juttu

800 kilometrin muutto: Kuusamolainen hirsitalo vei Mirvan ja Vesan sydämen

Kommentit (4)

Mmm

Hyvä juttu, mutta nuo kuvat? Mitä ihmettä? Jostain lampusta ja naulakosta kuvaa vaikka kuvattava ois kaunis hirsitalo?

Hyvejää

Puhuin mieheni kanssa pari päivää sitten tästä Raatesalmesta ja mietimme, mitähän sille paikalle nyt kuuluu. Tässäpä se tuli vastaus!
Edellinen pariskunta oli tuttuja, jotka aloittivat valtavalta kuulostavan restaurointiurakan, juurikin työnjohtajan talosta. Ihmettelin itsekin tämän jutun kuvauskohteita. Juttu on matkailumainos, joten kirjoittaja "maalailee" sanoilla. Täytynee itse käydä seuraavalla Kuusamonreissulla tutustumassa uusittuun? paikkaan. Toivottavasti "etelän vetelät" onnistuvat paremmin kuin paikalliset😉!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pohjosen kalamies

Kuusamolaissyntyisenä, rakennusmestarina, sanoisin, että ei se ihanaa aina ole. Mökkini on siellä ja kesällä hienoa. Yötön yö, mahtavaa !!. Kävin nyt marraskuussa viikon. Ei mahtavaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat