Paha haju nenässä

Noin vuosi sitten aloin tuntea nenässäni jatkuvasti pahaa hajua. Lääkärissä tutkittiin, tehtiin röntgenit ja bakteeriviljelyt, ja sain yhden lääkekuurin. Silti sama pahan hajun tunne vain jatkuu.
Mistä tämä voi johtua ja miten sen saa pois? Olen terve 66-vuotias nainen, en käytä mitään...Lue koko juttu

Kommentit (4)

Minulla on myös ollut todella paha haju nenässä jo joitakin viikkoja. Ensin oli monen kuukauden täysin hajuton kausi ja sitten pikkuhiljaa paha haju voimistui ja on nykyään päivittäistä. Lääkäri vain totesi että sille ei voi tehdä mitään, vaan loppuelämä on hajun kanssa elämistä. Toivotonta.

Kävitkö erikoislääkärillä (korva-nenä- kurkku)? Jos et niin olisi syytä. Voi olla että siellä muhii jokin bakteeri ja viljely kannattaisi ehdottomasti tehdä. On olemassa Klebsiella bakteeri-laji joka aiheuttaa n.s."hajunenän".

Kerronpa jutun tosielämästä:

 

Rakennuksella työskenteli Kalle ja hänellä oli esimiehenä, kymppinä, Ville.  He eivät tulleet keskenään oikein toimeen.  Kerran kun Ville kiipesi rakennustelineillä ja tuli Kallen kohdalle kerroksissa, pääsi Kallelta kunnon "kaasukakka" eli pieru.  Ville kysyi luimistellen: "Oliko tuo minulle?"  Kalle siihen lakonisesti: "Irti se minusta on, otti sen kuka hyvvään..."

 

- Sivusta seurannut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat