Vierailija

Kesällä meidän pihaan tuli vieras nuori kollikissa joka oli hyvin seurankipeä ja näälkiintynyt. Tein tyhmästi ja annoin sille ruokaa, sillä seurauksella että se jäi tänne pyörimään. Saimme parin kuukauden päästä kissan omistajan selville ja se tultiin hakemaa kotiinsa, muttei mennyt viikkoakaan niin se oli täällä taas. Omistaja haki sen uudestaan pois, mutta taas se palasi. Ajattelin kokeilla itse viedä sen autolla kotiinsa, yllätys yllätys; meni 4 tuntia niin se oli taas täällä.
Itse olisin valmis ottamaan sen omaksi kissaksi. Mieheni ei kuitenkaan voi sietää sitä, eikä liioin meidän oma leikattu naaraskissamme.
Se joutuu olemaan jatkuvasti ulkona, joskus vien sille ruokaa kun se selvästi on nälkäinen. Miten tästä eteenpäin...... kun kylmemmät säätkin tekee tuloaan?

Kommentit (2)

Ota se kiinni ja toimita eläinsuojelu valvojalle tai mikä se rankkuri nykyään on. Kissan kotiolot eivät varmaan ole hyvät, koska palaa teille. Ja jos omistaja joutuu lunastamaan kissansa, ehkä hän ajattelee asiaa vähän tarkemmin.Kissa ei pärjää yksin ulkona pakkasessa. Parempi silloin lopettaa kuin jättää paleltumaan ulos.

Joka kunnassa pitää olla eläisuojely--yhdistys tai vastaava.
Soita sinne,oman paikkakunnan vastaavalle,tee ilmoitus kissasta.Kissa otetaan eläisuojelun huostaan
ja sille etsitään uusi koti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat