entinen ostaja

Meillä kävi viemärien kuvaaja. Yksi niitä firmoja, joilla on hyväkäytöksisiä ja asiantuntevan oloisia myyntimiehiä, hienot esitteet, referenssikirjat ja valmiit tilaussopimuspohjat.

Ensin varataan ja tehdään ilmainen arviointi/kartoitus/kuvaus, ja tottakai jotakin huolestuttavaa löytyy, näkyy kuvassakin. Jolle ehdottomasti kannattaa tehdä jotakin, ennen kuin sattuu joku hirveä vahinko, jota kotivakuutus ei korvaa.

Siispä lasketaan saman tien tarjous, ja se pitäisi heti allekirjoittaa. Toki myyjä on vielä pari päivää paikkakunnalla ja tulee ylihuomenna käymään, silloin vielä ehtii, eihän tässä painosteta. Mutta remontit ovat lähiviikkoina alkamassa alueella, naapurikin on jo tilannut, ja nyt saisi 10% alennusta kun tarvikkeet saadaan yhteishankintana jne. Lisäksi myyjä argumentoi tarjouksensa edullisuutta näyttämällä tarjouspaperilla kotitalousvähennyksen osuuden. Tarvittaessa remonttilainakin järjestyy.

Jossain Etelä-Suomessa oli tehty vanhuksen kanssa sopimus 24 000€ viemäriremontista, vaikka ongelman hoitamiseen olisi riittänyt 150€ pesu paikallisen viemärihuoltofirman tekemänä. Tämän kertoi MTV uutiset.

Meiltä ei ihan niin paljon pyydetty, 2 200€ kuitenkin. Kysyin kauanko remontti kestää ja montako hemmoa täällä sitten pyörii, vastaus oli yksi mies ja yksi päivä. Työn osuus tarjoushinnasta oli 1 800€ (josta saa 900€ kotitalousvähennystä)

Mutta jos 1 800€:sta vähentää laskennalliset työnantajan kulut, niin kyseisen rööriroopen bruttotuntipalkaksi tulisi yli 160€ ( 350 000€ vuodessa) - minusta tarjouksessa oli sen verran "ilmaa", että ei tullut kauppoja.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat