Säilö kesä talteen! Näin teet värikkäät ja herkulliset pikkelssit

Säilö kesä talteen! Näin teet värikkäät ja herkulliset pikkelssit

Vasemmalla vihanneksia sulassa sovussa, oikealla mustikan ja punasipulin liitto.

Värikäs vihannespikkelssi ja mustikka-punasipulipikkelssi muistuttavat kesästä vielä loppuvuodestakin. Katso ohjeet!Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Näissä pikkelsseissä ei ole mitään muuta vikaa kuin että eivät sovellu herkkävatsaisen syötäväksi.  Minulla hulahtaa läpi suoliston kertaheitolla yhdistelmä punasipuli + omena - tai valkoviinietikka. Menee pöntöllä istumiseksi seuraava vuorokausi pikkelssin syönnin jälkeen joten omaan kokemukseen perustuen en suosittele jos on sovittuna jotain menoa pikkelssin syönnin jälkeen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat