En minäkään viitsi sormin nyppiä. Jos ohje käskee nyppimään rasvan ja jauhot, laitan kylmän rasvan palasina kulhoon, kaadan jauhot joukkoon ja sähkövatkaimella vatkaan seosta tovin. Seos muuttuu ryynimäiseksi nopeammin kuin sormin nyppimällä.
Ohjeessa on hirveä määrä epäterveellistä, kovaa rasvaa.
Paras mustikkapiirakka tulee kun tekee pullataikinan, levittää sen leivinpellille ja päälle mustikat, osittain soseutettuina + vähän perunajauhoja sitomaan nestettä + vähän sokeria ripoteltuna pinnalle.Piirakan reunat suditaan munalla.
En minäkään viitsi sormin nyppiä. Jos ohje käskee nyppimään rasvan ja jauhot, laitan kylmän rasvan palasina kulhoon, kaadan jauhot joukkoon ja sähkövatkaimella vatkaan seosta tovin. Seos muuttuu ryynimäiseksi nopeammin kuin sormin nyppimällä.
Ei tarvinnut nyppiä, kun käytin juoksevaa margariinia, sekoittaminen riitti.
Juuri herkuttelin tuoreella piirakalla.
Seuraavan kerran kun teen tätä, niin laitan vähemmän sokeria. On aika makeata.
Ohjeessa on hirveä määrä epäterveellistä, kovaa rasvaa.
Paras mustikkapiirakka tulee kun tekee pullataikinan, levittää sen leivinpellille ja päälle mustikat, osittain soseutettuina + vähän perunajauhoja sitomaan nestettä + vähän sokeria ripoteltuna pinnalle.Piirakan reunat suditaan munalla.
Paljon terveellisempi vaihtoehto.