Nainen----87

Läheiseni on menossa polven tekonivelleikkaukseen huonenna. Hänellä on paha selkärankareuma, mikä on aiheuttanut luukuolion reisiluuhun ja polveen laitetaan siksi astetta järeämpi proteesi. Ilmeisesti myös osa reusi- ja sääriluuta joudutaan korvaamaan proteesilla.

Läheiseni on 69 vuotias mies, eikä mikään perusterve ihminen. Olen kovasti huolissani leikkauksesta. Osittain varmaan siksi, etten asiasta paljoa tiedä ja se aiheuttaa lisää epävarmuutta ja pelkoja. Pelkkä sana leikkaus kuulostaa pahalta. Myös tämä kuuma ajanjakso huolettaa, kun läheiseni on ollut muutoinkin infektioherkkä.

Olisinkin kiinnostunut kuulemaan muiden kokemuksista ja polvileikkauksen onnistumisesta ja siitä toipumisesta. Erityisesti kiinnostaa faktat, jos jollain on jotakin rauhoittavaa kerrottavaa. Läheiseni leikataan ihan julkisella puolella, mutta pitäisi olla taitava ja osaava ylilääkäri.

Myös kaikki komplikaatiot leikkauksen jälkeen huolettavat, joten jos joku niistä tietää, niin olen kaikesta tiedosta ja omakohtaisista kertomuksista kiinnostunut.

Kiitos kaikille vastaajille jo etukäteen.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat