Vierailija

Yli 20 vuotta sitten sain sokeripalarokotteen poliota vastaan ja muutaman viikon kuluttua meni äkkiä jalat alta. Nyt vasta näin oireistokuvauksen, joka sopi jetsulleen silloisiin tuntemuksiini, silloin lääkärit mitätöivät täysin ehdotukseni, että tuntui polio-oireilta, joten jos ehkä rokotuksen haittavaikutus. Pääsin toki tutkimuksiin ja oireet hävisivät vähitellen, mutta asia jäi vaivaamaan. Äitini sai silloin jalkoihinsa kiusallisen ihottuman, eikä sen yhteyttä rokotukseen myöskään myönnetty. Torjuttiinko siihen aikaan mahdollisia paniikkireaktioita vai mistä oli kysymys. Rehellinen tieto asiasta olisi ollut parempi. "tiedonhaluinen"

Kommentit (2)

Niin, ei ainakaan mitään tietoa saisi pimittää vain siksi että ihmiset rauhoittuisivat. Jos rokotteen päättää ottaa, on saatava tietää myös mahdolliset riskit. Itse en aio ottaa sikainfluenssarokotetta, ainakaan näillä tiedoilla ja tässä tilanteessa.

Minä sain kausiflunssarokotteesta pahan silmätulehduksen muutama vuosi sitten, ja se vaivaa hamaan kuolemaan saakka, joten en aio minäkään ottaa rokotetta.
Terveisin Anna-Liisa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat