Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Rohkaisuksi kaikille, että kyllä vielä lähes 70v kouluttamaton ja vähemmän lahjakas ihminen pystyy kuin pystyykin omaksumaan uuden kielen ja vielä siht nopeasti, jollei nyt täysin, niin ainakin siinä määrin, että tulee sillä toimeen päivittäisessä asioinnissa aivan yksin.TV ja kadunvarsimainokset, lehdet, kauppojen hyllyt ja tuotteiden kääreet opettavat kummasti ymmärtämään ja käyttämään kieltä.😎Toivotan ihania seikkailuja uusissa maisemissa kaikille!Ainakaan kielitaidottomuuden vuoksi ei kannatta jättää lähtemättä muille maille.

Kommentit (4)

Vierailija

Varmaan noinkin, mutta kyllä vanhana mikään ei tahdo "jäädä päähän", vaikka kuinka yrittäisi. Tietenkin,  jos on superlahjakas ihminen, voi oppia kevyesti mitä vain, mutta 329aivot vain tuppaavat vanhetessa hapertumaan.

Sama koskee tietotekniikkaa, jos joutuu aloittamaan aakkosista. Jo näppäimistön käyttö on yksi iso hankaluus.

Vierailija

[quote=Vierailija]Rohkaisuksi kaikille, että kyllä vielä lähes 70v kouluttamaton ja vähemmän lahjakas ihminen pystyy kuin pystyykin omaksumaan uuden kielen ja vielä siht nopeasti, jollei nyt täysin, niin ainakin siinä määrin, että tulee sillä toimeen päivittäisessä asioinnissa aivan yksin.TV ja kadunvarsimainokset, lehdet, kauppojen hyllyt ja tuotteiden kääreet opettavat kummasti ymmärtämään ja käyttämään kieltä.😎Toivotan ihania seikkailuja uusissa maisemissa kaikille!Ainakaan kielitaidottomuuden vuoksi ei kannatta jättää lähtemättä muille maille.[/quote

Viesti lähti näköjään ennen aikojaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mutta jäähän esim. lauseet alitajuntaan ja pulpahtavat sopivassa tilanteessa pintaan.Olen kuullut, että ihminen on kuunnellut intensiivisesti paikallisten lausahduksia ja alkanut pikkuhiljaa käyttää niitä itsekin tyyliin :" Do you live locally?" jne mutta toki on hyvä ymmärtää mitä lause tarkoittaa, ettei mene sanomaan esim. "fuck you" kun haluaa toivottaa hyvää päivän jatkoa!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat