Miksi syömisestä on tullut niin monimutkaista?

Ei gluteenia, kiitos! Moni noudattaa nykyään gluteenitonta ruokavaliota, koska kokee sen tepsivän erilaisiin vatsavaivoihin.

Yksi laskee kaloreita, toinen proteiineja. Kolmas karttaa gluteenia ja neljäs ahdistuu lihansyönnistä. Miksi syömisestä on tullut niin monimutkaista?Lue koko juttu

Miksi syömisestä on tullut niin monimutkaista?

Kommentit (2)

Mukavasti kirjoitettu artikkeli ruoka-asioista. Itse olen kasvis-syöjä ja tykkään myös maitotuotteista. Hedelmiä ja marjoja kuluu myös paljon. Jos saan kutsun kylään ruokailemaan, niin sanon aina etukäteen ettei minulle tarvitse kokkailla mitään erikoista, sillä koska salaatit ovat aina tarjolla melkein jokaisen ruokalajin kanssa, niin minulle riittää sama salaatti ja sen kanssa otan leipää. Jotkut uskovat ja jotkut ei. Muuten olen sitä mieltä että jokainen saa syödä ihan mitä haluaa enkkä katsele vinosti kenenkään annosta olipa se mitä ruokaa hyvänsä. Ikävältä tuntuu jos yhteisessä ruokailuhetkessä joku alkaa luennoimaan terveellisestä ruuasta ja samalla antaa ymmärtää kuinka vieruskaveri syö epäterveellisesti.

Juuri niin se on, että kaikkea on nykyisin liikaa, ruokaakin.

Sota-ajan lapsena ja pula-ajankin kokeneena sen tajuan varmasti paremmin kuin myöhemmin syntyneet.

Enempää en viitsi kommentoida.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat