Moniallerginen Helena Kemppainen, 56: ”Hengenlähtö liippaa läheltä, jos syön jotain väärää”

Helena on testien mukaan lievästi allerginen koirille, mutta tyttärensä lemmikkiä hän voi halata. – Rönnin turkki on niin paksu, ettei hilse puske läpi.

Helena Kemppainen, 56, on sairastanut koko ikänsä moniallergiaa, joka on uhannut jopa henkeä. Hän haluaa auttaa kohtalotovereitaan, jotta heidän elämänsä olisi helpompaa.Lue koko juttu

Moniallerginen Helena Kemppainen, 56: ”Hengenlähtö liippaa läheltä, jos syön jotain väärää”

Kommentit (4)

Allerginen

Eikö tuo koiran halaaminen kannattas jättää pois,hilse puskee aivan varmasti läpi .Ihmetyttää aina kun allergisilla ihmisillä on koirat paijattavina..

Ruoka-aineallergikon vaimo

Ei ruoka-aineallergikko ole eläimille allerginen (voi toki olla mutta kaikki eivät ole) ....eikä ole kaikille ruoka-aineillekaan. Ei eläimiä tarvitse karttaa sen takia, että on jollekin muulle allerginen. Eli järki hoi älä jätä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Allergiavatsa

Suolisto ja ruansulatuskanavan oireet (mm. ripuli, närästys) ovat melko tyypillisiä aikuisiän allergiaoireita. Allerginen ripuli on sitä, kun ruoka tulee suolistosta ulos kiireellä, kunnolla sulamatta. Vaikka hengenlähtö ei olisi välitön, niin ainakin itse olen epäillyt puutostiloja ja havainnut heikentynyttä vastustuskykyä, eli siitä on muutakin terveydellistä haittaa kuin ikävät välittömät oireet. Joskus saa julkiseata keskustelusta sellaisen vaikutelman, että allergia ei ole vakava asia, jollei hemgenlähtö ole lähellä.

Itse en tiennyt, että ripuli voi olla allergiaoire, ennen kuin testeisdä ilmeni vilja-allergia ja viljoja välttäen ripuli on helpottanut ja närästys katosi.

Anagylakstiko

Minäkin kärsin anafylaksiasta. Jos syön väärin tukehdun, jos menen homeisen rakennukseen tukehdun.
Ennen homeasuntoa sain anafylaksian reaktion vain ampiaisesta.
Nyt en syö mitään missä on E-koodi koska osa lisä-väri-ja säilöntaaine ista tukehduttaa.
Homeile altistuminen tuhosi terveyden,sain astman ja anafylaksian omaisuutemme menettämisen lisäksi.
Vaikka kyseessä oli vuokra-asunto, vuokranantaja, iso firma ei korvannut senttiäkään.
Viranhaltija toiminnan kautta, lääkärintodistuksista välittämättä, minut leimattiin hulluksi.
Olen viranhaltijapakolainen,, vaihdoin paikkakuntaa. Täällä olen fyysisesti allergikko. Ero on todella suuri homeille reakoivan Anafylaksialla suhtautumisessa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat