Ystävykset Maarit, 67, ja Tarja, 59, ostivat yhteisen kodin: ”Miehen kanssa asuminen on jo nähty”

Tarjan tyttären koira Penni on ollut rakastettu vieras ystävien kodissa. Penni kuoli pian kuvan ottamisen jälkeen.

Maarit Fred ja Tarja Muukkonen muuttivat yhteen runsas vuosi sitten. Ystävykset kokivat, että tulevia eläkepäiviä on turvallisempi ja ennen kaikkea hauskempi viettää yhdessä.Lue koko juttu

Ystävykset Maarit, 67, ja Tarja, 59, ostivat yhteisen kodin: ”Miehen kanssa asuminen on jo nähty”

Kommentit (5)

Vierailija

Olen asunut nuoruudessani viimeksi naispuolisen kämppäkaverin kanssa,ja silloin se oli ihan mukavaa/luontevaa. Mutta nyt en siihen enää pystyisi,jos olisi pakko vielä asua jonkun kanssa niin sitten miehen.Jo siksi että mieheltä saisi niitä miehisiä apuja joita joskus saattaisin tarvita. Mutta  olen nykyisin aika introvertti ja haluan asua yksin.Jo muutaman vuoden yksin asuneena olen tottunut tähän elämäntyyliin. Toisaalta olen hyvin sopeutuvainen mutta en niin paljon että muuttaisin naisen/kaverinkaan kanssa yhteen. Toisaalta jos löytyisi ihminen jota voisin sietää  eli mahdollisesti itseni kaltainen kammotus se voisi ehkä onnistua, mutta testata sitä ensin pitäisi,sillä kaipaa se introverttikin joskus seuraa.

Vierailija

Mikäpä tuossa, jos hyvin synkkaa.

Helsingissä 60-luvulla asuttiin Töölössä alivuokralaisena neljän hengen perheen kanssa 4 h+k huoneistossa. Kahdessa huoneessa kummassakin meitä oli kaksi keskenämme täysin tuntematonta nuorta naista. Palvelijatyttö asui keittiöön rakennetussa parvisängyssä ja keittiossä.  Menihän siinä yksi vuosi ihan mukavasti. Sitten luteet alkoivat purra öisin ja minulle tuli kiire hankkia uusi asunto. Onnistuin saamaan yksin omaan käyttöön pienen palvelijan huoneen  ison töölöläisen huoneiston keittiön vierestä. Se oli onnea se, kun huoneistossa asui vain rikas leskirouva minun lisäkseni.

Eläkepäivilläni en muuttaisi enempää naisen kuin miehenkään kanssa yksiin. vaikka jäisinkin yksin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Todella mahtavaa, että tälläistä ustävyyssuhteita on. Se on nykyään harvinaista. Voi luottaa toiseen täydellisesti, ja on turvallista asua ja elää ystävän läheisyydessä. Eikä koskaan tunne yksinäisyyttä. Avioliitossakin ihminen voi olla yksinäinen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat