Vierailija

Mä arvasin, että ei pitäisi standapkoomikkoa laittaa mihinkään vakavamieliseen ohjelmaan. Vai onko se toinen samanlainen höhelö. Liikaa hösellystä, ainakin eka jaksossa.
Näitä riittää. Kuuleeko ne tekijät että huumor, huumor olla pitää.

Sivut

Kommentit (46)

luonto täti

Olen ihan samaa mieltä,koomikon paikka ei ole luonto ohjelmassa.Kimmo Ohtonen on huippu luonto toimittaja ja asiantuntija,mutta nyt kyllä koomikko pilaa koko ohjelman.

Vierailija

Pitää katsoa tätä ohjelmaa sen tavallisen ihmisen kautta, koska ei meistä jokainen ole  edes tässä omassa suomalaisessa luonnossakaan aina "luontoihminen".  Pelkkä hämähäkki saa jotkut pomppimaan ilmaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllä, olen samaa mieltä, että jo toinen huippu ohjelma pilataan koomikon epäpätevyydellä ja kummallisella asenteella. Mitä se mtv-meinaa kun olisi päteviäkin Kimmon lisäksi ohjelmaan.

myötähäpeä

Nyt tuli mtv:llä todella paha rimanalitus. Ohtonen on mies paikallaan, mutta mikä ihmeen idea on tuossa käsikirjoituksessa, jossa koomikon täytyy pätkiä älyttömällä hölötyksellään ne vähätkin järkevät pätkät mitä ohjelmasta löytyy. Kiukku ja myötähäpeä oli hallitseva tunne kun ohjelmaa katsoin. Eka jakso jäi minulla viimeiseksi.

Random

Samaa mieltä edellisten kanssa. Meni liian höpöttelyksi, kun tuo koomikko pistetty mukaan. Ärsytti suunnattomasti kun juuri ajatteli, että noniin jospa tästä nyt jotain tulisi, niin ei. Taas kohta keskeytettiin turhaan vitsailuun...

Vierailija

En ole katsonut ohjelmaa joten en pysty arvioimaan sitä. Yritin etsiä ohjelmatiedoista keitä ovat tuottaja ja suunnittelija, mutta en löytänyt tietoja. Ohjelma on tietenkin käsikirjoitettu tarkoituksella että koomikko keventää ja lisää kiinnostavuutta. Eihän Pirjo Heikkilä ole oikeasti tyhmä. Asiantuntijoiden Ohtosen ja luonnonsäätiön edustajan tehtävä on asiantuntijuus, Heikkilälle on annettu vastakkainen rooli. Eikö näin tosi-teeveessä toimita, eikö sinne sijoitetakin hörhöjä tyyppejä joita katsoja saa sitten kauhistella.

Mielestäni mainoskanavat harvoin tuottavat kunnon asiaohjelmia, tuntuu että siellä aliarvioidaan katsojien älyllisiä kykyjä. Kevyttä ja hauskaa kohellusta olla pitää... Olen jo pitkään äänestänyt kaukosäätimellä ne kanavat hiljaisiksi.

Hävettää

Järkyttävää katsottavaa. Miten on saatu pätevä luontotoimittaja houkuteltua tällaiseen. Lähetetään kuvaaja kuvaamaan upeaa Nepalin luontoa mutta valmiissa filmissä saa ison osan mukahauskat studiosketsit ja muu luontofilmiin kuulumaton "hauskuuttaminen". Kaiken huippuna mitä lisäarvoa tuo toisen standupkoomikon virnuilu ja vitsailu studiotiloissa sarjan kakkosjaksossa.

stand-up=suom: nouse ylös

Erään tv-kanavan ohjelmapälliköllä oli kiire editoimaan luonto-ohjelmaa ja oikaisi hautausmaan poikki. Oli pimeää ja putosi avoimeen hautaan joka oli kaivettu valmiiksi seuraavaa päivää varten. Pällikkö hyppeli, huusi ja kiipeili, mutta turhaan. Lopulta alistuneena istui haudan pimeään nurkkaan odottamaan seuraavaa päivää.

Stand-up koomikolla myös oli kiire samaan editointiin ja kuina ollakaan, putosi samaan hautaan huomaamatta ohjelmapällikköään. Koomakko hyppeli, huusi ja kiipeili, mutta turhaan. Yht'äkkiä nurkasta kuului ääni: "Turhaan hyppelet, ei täältä pääse ylös." Mutta tiedätkö, stand-up koomikko pääsi!

Mulleriitti

Kyllä täytyy ihmetellä kenelle on suunnattu tällainen hölynpöly?? Suurin toivein aloin katsomaan ko.ohjelmaa Nepalissa itsekin käyneenä,pettymys oli totaalinen.Siis ihan älytön hölötys,kiroulu ,epäjohdonmukaisuus koko ohjelma täysin alaarvoinen.Samalla budjetilla olisi saatu asiallinen luontoohjelma johon olis kuvitellu Ohtosen rahkeet riittävän ,tuo naisihminen on ärsyttävyyden huippu. Alakoulu tasoiset "kakkavitsit" ei naurata luonto ohelman katsojaa.Samaa sarjaa kuin aikoinaan Aku Hirviniemen matkailu ohjelma,joka oli todella typeryyden huippu.Onneksi ei tarvi enempää tätä hölmöilyä kattoa puolitoista jaksoa riitti 

Vierailija

Takavuosina eräs tv-mies oli asemassa, että oli joka ohjelmassa. Tulojen maksimoimiseksi sai oman komediasarjan. Ja kuten koomikot tietävät, he itse pystyvät myös käsikirjoittamaan hauskimmat jutut. Valtavalla ennakkomainonnalla hehkutettiin "hauskaa" uutta sarjaansa. Meksikolaistyylinen kulissi, sombrero päähän, zapata-viikset nenän alle ja "mina puhua hassu, sanoa ään aana, olla siksi hauska"-tyyliset "ulkomaalaiset" repliikit. Vaikka yleisön reaktio oli tyrmäävä, toimittaja kehui ohjelmaansa, että "se on erittäin laadukas ja hauska."

Suurperheen lapsena asuttiin luonnonhelmassa ja joutui tyhjentämään stand-up-patsaat lapsuuskodin ulkokäymälästä. Se oli niin vastenmielistä, että odottelin aina milloin tulee pakkanen, että voi kaataa pyramidin tönkkönä, ennenkuin huippu nousee liian korkeaksi. Johtuuko tuosta lapsuuden alitajuisesta assosiaatiosta, että ei pysty kuuntelemaan stand-up-"komiikkaa" edes luonto-ohjelman kevennyksenä?

Vierailija

Katsoin ensimmäistä osaa ja kuin myötähäpeän tuntein. Noista aineksista olisi varmasti saanut kunnollisen asiaohjelmankin ja vielä kauniin värikkään katsottavan. Tuollaista lapsellista puujalkavinoilua en olisi odottanut näkeväni ja kuulevani. Tyylitöntä.

Vierailija

Meitä suurperheitten lapsia on varmasti melkoisesti joilla on muistoja tuosta "stan-up- patsaan" kaadosta. Henkilökohtaisesti muistan senkin kun  syysiltojen pimetessä joutui lähtemään "kummiksi" pikkuveljen tai - siskon tuotokselle.  Piha oli pimeimmistä pimein , mutta olihan meillä myrskylyhty eteisen nurkassa joka sytytettiin  kyseistä reissua varten.  

Tällaiset muistot ovat ainostaan meidän "metsäsuomalaisten  ja miksei muittenkin pohjoismaalaisten muistoja.

Itsekkään en jaksa kuunnella noita koomikoita. Ainoa on tämä Maailman hauskimman miehen tittelin saanut henkilö jota viitsii lähinnä katsella.

Vierailija

Aivan samaa mieltä, ohjelma tyylitön, ei jaksa kuunnella sen koomikon kiukuttelua matkan hankaluuksista, eikä jaksa niitä tyhmiä kommentteja. Näyttäisivät hyviä maisemia. Kalliiksi tulee ohjelmayhtiölle kiidättää täti Andeille paskakasaa ihmettelemään. Olisi voinut leikata pois koomikon wc-kokemuksen, mikä pötkö oli kyykkyvessaan jätetty, yök! Olemme 2 jaksoa katsoneet,  jos vielä katsomme, niin ääni pois päältä täytyy katsoa. Koomikko tuntuu pilkkaavan uhanalaisia eläimiä niillä löytämillään "uhanalaisilla" ötököillä. Aivan järkyttävän tyylitön ohjelma, todella limbo! Miten tuollaista voi päästää eetteriin, on kyllä nyrjähdys siinäkin osiossa.

leiffi

Maaimaa ja lumileopardeja ym pelastettaisiin kun tämä ohjelma olisi jätetty tekemättä. Miksi pitää matkustaa joka paikkaan lentokoneilla autoilla ym pelleilemään... Ohtoselle tiedoksi , että kaikki maasturit eivät ole jeeppejä ja kaikki maastureilla ajavat eivät ole salametsästäjiä (aikaisempi susiohjelma) .

Vierailija

Ohtosta käy sääliksi. Hän olisi yksin saanut varmasti aikaan kelpo luonto-ohjelman. Nythän lopputulos on aivan järkyttävä.

Margus

Tässä tehdään enemmän haittaa luontoon, kun matkustetaan ympäri maailmaa. Luonto-ohjelmia samoista aiheista löytyy ja ne on tehty laadulla. Ihmettelen, miksi WWF on enää mukana tässä. Rahaa voisi käyttää parempaa. Jos jokaisesta maasta käy tällaisia seikkailija porukoita vierailulla näillä alueilla, niin pahempaa alueilla saadaan aikaan.
Älkää nyt vain antako tehdä toista kautta, kun ei tästä tykkää juuri kukaan.

kotimaiset luontoretket

Hesassa asuessani ostin siellä paksun pipon jossa iso tupsu. Aikanaan muutin sieltä 300 km pohjoisemmaksi pienelle paikkakunnalle valtatien varteen. Olin kahvilla huoltiksella, kun sinne ajoi leuhka-autolla hesalainen nuorisoporukka. Käytös oli kuin vauhkoilla vasikoilla jotka päästetään navetasta eka kertaa ulos kevätlaitumelle. Heistä oli mahtavaa tsiigata meitä uhanalaisia alkuasukkaita, varsinkin piponi nauratti heitä mageesti.

Lähtiessään pipon arvostelija peruutti autooni lommon. Hän alkoi vollottamaan suureen ääneen että mitähän faija sanoo, kun on lainassa hänen autonsa ja puskuriinsa tuli naarmu. Minua alkoi säälittää ja pyyhkäisin puskurin puhtaaksi kurasta niin eihän siinä naarmua ollutkaan. Nyyhkytys vaihtui jokellukseksi, kun sanoin että autoni on vanha ja tekemäsi lommo vain paransi sen näköä, joten ei tarvitse maksaa mitään. Kundi oli niin onnellinen ettei edes kiittänyt kun jatkoivat matkaa kohti pohjoista aboriginaalien asuinmaille, ihailemaan virkamiesisiensä päätöksillä 1000 km päähän tehtyjä avohakkuita, valtaojia ja muita luonnon monimuotoisuuden tukahduttamistoimenpiteitä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hyvä kirjoitus klo.01.05 sinulta  ...kotimaiset luontoretket. Kiitos

Totta..kiitos...olipa hauska ...juttu!

Vierailija

Olen edellisen kirjoittajan kans samaa mieltä, katsoin toisen jakson kun ensimmäinen meni ohi,  mutta ei tarvi kyllä enää katsella yhtään jaksoa, höpöks meni

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat