Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nivelrikkoon sairastunut Risto Kaskilahti: ”Ruokavalion muuttaminen ja liikuntalajien vaihto vei kivut”

Risto Kaskilahti aloitti pyöräilyn, kun hänellä todettiin nivelrikko. Hän tekee neljä kertaa viikossa 30 kilometrin lenkin sekä pyöräilee työmatkat.

Näyttelijä Risto Kaskilahti, 55, on aina ollut kova urheilumies, joten nivelrikkodiagnoosi oli shokki. Siirtyminen lempeämpiin lajeihin on auttanut kipuihin.Lue koko juttu

Nivelrikkoon sairastunut Risto Kaskilahti: ”Ruokavalion muuttaminen ja liikuntalajien vaihto vei kivut”

Kommentit (3)

Vierailija

Lajina varjoliito on sellainen ettei jalkoja tarvitse kuin lähdössä ja laskussa. Itsellä vasen lonkka leikattu 7 vuotiaana ja rasituksesta kipeentyyn. Varjoliito on sosiaalinen laji kentällä touhutaan yhdessä mutta ilmassa maisemat vaihtuvat ja laji muuttuu yksilölajiksi. Eli tarjollla on vauhtia, yhteisötoimintaa sekä maiseman vaihdosta ilman että tarvitsee kävellä tai juosta.

Koulutuksen hoiti varjoliitokoulu 🙌

tia.a.69v.

Tervetullut mielnkinoinen artikeli.Toimii varmasti myös polvien nivelrikossa?Vaihtaen puurot ja leivät marja moothie.Itselläni oli shokki povien niverikkot.Olin sattutannut polveni ,josta aikoinaan oli polven kierukka rikoutunut .Sitä ongelmani ja säryt valtavat alkoi.Röngen kuvien perustella todetiin molempien polvien nivelrikot.Kipuläkeillä ,voiteilla ja glucosamin saatin tilanne rauhoituu.Koko ajan kävelin ja kävelen yhä eläkeläisenä pitkiä matkoja.Kun minusta kipunkin on lääke liiku! Glucosamin kasvisperäistä syön joka päivä 1 tabletti. Panadolia tarvitsen vain sateisella kostealla sällä ,oli kyse talvi tai kesä.Pyöräily on kesä juttuni.Mutta huonojen keuhkojeni takia,kaikki mäet talutan pyörääni. 30 vuoden jälkeen onistunut hiihtää kuin luistelee  kaksi talven selkää.Sukseni ja luistimeni yli 30v. vanhoja. Kun ladun reuna huilin,nuorempi väki pysähtyy tarkistaa kaikki ok! Jokainen sanoo yhden sana: Kuule sinulla on hyvät vanhat siteet ja monot.älä nistä luovu.Tasapinosi ladulla pysyy hyvin suksien kanssa.Toisin kuin nykyaikaisilla monoilla ja siteillä.Lipsuuhan ne sukset kun pohjia ei koskaan voideltu ymm.Ydin onkin lähtee koti ulos luonton eikä jää kipujen ja yksinäisyyden vangiksi.Tuo polvien nivelrikoon aivan varmasti autaa myös vältää gluteenia.kitos artikeli ja antekisi jos teksti virheitä,en luihäiröisenä ne näe.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tuskin nivelrikko mikään shokki voi olla. Lähes jokainen saa nivelrikon aikojen kuluessa. Nivelrikkoon sanotaan avuksi liikunta, mutta kivut voi olla sietämättömiä varsinkin selän alueelta johtuvat. Sormin nivelrikko on todella hankala. Se estää sormien toimintaa ja aiheuttaa hirveitä kipuja jatkuvasti.

Ei ole varsinaista liikuntaa tai varsinaisia artroosiin lääkkeitäkään. Tavallista elämää ja töitä pitäisi saada tehtyä, siinä on elämän tavoitteet.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat