Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

- Niin sosiaaliturvan, terveyspalvelut kuin koulut ja päiväkoditkin. Pitääkö meidän jotenkin erityisesti anoa sitä edustajiltamme - poliitikoilta, joille olemme valtamme käyttöoikeuden kansana antaneet, että he sillä tekisivät tahtomme mukaisia, meitä auttavia, hyviä päätöksiä?

Ilmeisesti, jos viime aikojen poliitikkojen julkisista puheenvuoroista (mm. lapsilisien ja kotihoidontuen leikkausvaatimus) tai kuntatason päätöksenteosta (terveyspalveluiden tietoinen alibudjetointi) jotain voi päätellä. - Tai ainakin meidän pitänee selventää heille, mikä se tahto on - kun se näyttää heiltä hämärtyneen ja unohtuneen... (Vai sekö on unohtunut, kuka heidät on tehtäväänsä valinnut ja heidän palkkansa maksaa, ja mikä se toimenkuva taas olikaan?)

Ilmaise tahtosi, allekirjoita ja neuvo kaverikin paikalle.

(Linkkiä saa siis oikein mieluusti jakaa ja mainostaa: http://www.adressit.com/inhimillista_jarkea_hoitotyota_koskevaan_paatoks... ! )

Kyseessä on siis kansalaisporukalla synnytetty adressi sosiaali- ja terveyspalveluiden (hyvinvointipalveluiden) puolesta. - Sen ilmaisemiseksi, että kaikkien saatavilla olevat laadukkaat palvelut ovat osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Ja että me haluamme säilyttää ne - emme mennä amerikan malliin, missä palveluita saa, jos on rahaa maksaa - mutta köyhän on parempi pysyä terveenä.

Kiitos. <3

Kommentit (1)

Sitä saa mitä tilaa, äänestämällä tätä suurinta puoluetta kulkee kehitys vääjäämättä siihen suuntaan, että köyhät kyykkyyn ja yksityistäminen ja eriarvoistuttaminen jatkukoon.

Miettikää ja ottakaa selvää minkälaista politiikkaa tekeviä henkiöitä äänestätte mihinkin, sieltähän se lähtee se päätöksenteko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat