Vierailija

Tuntuu siltä, ettei nykymenossa ole millään mitään väliä.

Kaikenlainen media hakee sensaatiota jokaisesta pienestä risahduksesta eikä aina tarvitse ääntäkään kuulua, kun jo koski pauhaa. Se koskee niin jotakin Talvivaarauutisointia kuin mitä tahansa muuta. Pari kolme viikkoa riehutaan joka suuntaan suurina asiantuntijoina. Sitten pyydellään anteeksi tai jopa käydään oikeutta.

Täälläkin NettiET:ssä on kuin jokin vihavirus liikkeellä suorastaan epidemiana. Mikähän mahtaisi olla lääke, jolla tämä tauti tapettaisiin? Olisiko se omahoito eli jokaiseen itseensä vilkaiseminen?

Keksisää muita hyviä ohjeita, millä rauhoittaa keskustelut asiallisiksi. Se ei tarkoita, etteikö saisi mitään arvostella tai että pitäisi olla hengetön, mutta hyviä käytöstapoja voisi silti miettiä jokainen omalla kohdallaan.

Kommentit (3)

-Ei media sekoita, se on oma ajatusmaailma joka sekoittaa. Täytyy ihmisen osata päätään ja ajatusmaailmaansa suojata, että ei kaikkea mitä tuutista tulee, ala ottamaan ajatuksiinsa.
Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Sanoivat vanhat ennen!
Joskus voi sen toosan pitää kokonaan kiinni, painaa myssyn päähän ja lähteä vaihtoehtolenkille ulos tuulettamaan päätään.

Minusta täällä on hyvä rento ei kovin asiallinen meninki.
Tässä oppii ilkeilystä, oikein yltäkyllin, pelkään että kovasti on tauti tarttunut,
vaikka en sitä kovin kupeellani hellikään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joidenkin pään varmaan sekoittaakin. Kun loputtomasti kerrataan ja toistetaan näitä kouluampumistapauksia ja muita vastaavia niin ihan varmaan se antaa pontta joillekin valmiiksi mielenterveys ongelmista kärsiville nuorille.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat