Seuraa 

Tässä kohdin en alusta mitään,vaan odotan jos joku on tuntenut elämässään turhakkeita,en tarkoita ihmisiä
ja haluaa kirjoittaa niistä tunteista,mikä ja miksi on jokin esine,asia,tavara,tapa,työ tms.turhan pantti.

Kommentit (10)

Minulla niitä turhakkeita on kaappi pullollaan, löytyy leipäkonetta, mehulinkoa, yleiskonetta, kuntolaitetta......ja mitä muuta sellaista tavaraa onkaan, joita en ole tarvinnut vuosikausiin (osaa en vuosikymmeniin). Kauppoihin on valittu niin hyvät mainosmiehet (-naiset), että saavat ostajalle synnytettyä tunteen, ettei ilman jotakin härpäkettä tule toimeen. Tässä sitten hyväuskoisuuden tulos! Tänä päivänä ostostv on samanlainen turhan tarpeen luoja, heikkotahtoinen hurahtaa helposti ostoksille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Isot tavarat tilaa vievinä annettu pois, mutta noita pieniä joihin olisi etsittävä oikeanlainen paristo on jäänyt lojumaan.
Jokin käännöskoje,kuumemittari, ikivanha lasten luokkaa oleva digikamera.
Onhan noita.

Päivittäistavarakaupan valmispizza on perverssio, jonka voittaa vain olalla kannettava raivoisasti meluava lehtipuhallin-

Kankkusaamuna mikrossa lämmitetty eilisillan itsetehdyn mehevän pizzan jämä on kuin kapan tuote. Pohja palaa, täyte oksettaa ja nihkeänkova parmesaani on pakko riuhtasta roskikseen. Ihanaa, jos sen pettymyksen voi paikata edes pöydälle temperoitumaan jääneellä puolikkaalla Chiantilla.

Itselläni ei ole turhakkeita, mutta maailma on niitä pullollaan: kananmunankeitin, vedenkeitin, pikaruuat, tositv-ohjelmat, tanssiohjelmat, ylpistyneet julkkiskokit, kotimaiset hömppäohjelmat, miljoonas et-kalenteri palkintona jnejnejne. . .

Lainaus:

Itselläni ei ole turhakkeita, mutta maailma on niitä pullollaan: kananmunankeitin, vedenkeitin, pikaruuat, tositv-ohjelmat, tanssiohjelmat, ylpistyneet julkkiskokit, kotimaiset hömppäohjelmat, miljoonas et-kalenteri palkintona jnejnejne. . .

Taidamme hengessä samoilla yhtenevillä poluilla:)plus kipukoukku, kylmäpakkaus.

Jos tässä nyt tunnustetaan niitä juttuja, jotka itselle ovat turhakkeita,
niin yksi työkalu, joka omakotitalosta luopumisen yhteydessä jäi turhakkeeksi
on juuri täälläkin jo mainittu lehtipuhallin. Nyt en sitä kerrostalossa asuessa
kovin paljon tarvitsisi, ja siksi sen jätinkin talon uuden omistajan käyttöön.
Totta puhuen, en sitä kovin paljon käyttänyt koskaan, kun lehtien haravointi
oli ihan mukavaa. Kerran vain, silloin ennen, tuli sellainen pakkomielle, että
mie nyt ihan välttämättä tarvitsen sen lehtipuhaltimen, kun isolla tontilla oli
niin paljon lehtipuita :)

Kerrankin rehellistä ja reilua tunnustusta.
Hauskasti ilmaistua....
Nuo einespalan kuralätyt.....
Myönnän sortuvani huonona kokkina usein valmisruokiin.....tai ainakin puoliksi sellaisiin.
Voisin luopua paljosta mikä on tullut tämän maa-koti asumisen yhteydessä,oli otettava kaikki romppeet mitä oli tai ei ollenkaan.
Vaikken niin feng-shui tyyppi olekaan ,uskon siihen,että kun kasan turhakkeita saisi ,jaksaisi ,viitsisi,viedä,antaa pois,olo olisi kevyt.
Tv-ta ei ole.eikä yhtään ainoaa kotitalouskonetta,maalla ei edes kahvinkeitintä,mutta läppärit on,ja kännyt.
Ei,kun onhan mikro!
Ruohonleikkuri ja moottorisaha on,ja silti isäntä sahasi käsisahalla kuntonsa hoitamiseksi ja äänettömyyttä kunnioittaen kaikki käppyrät oksat ja lankut.
Mitä tarvitsen? öööööööööööööööööööööö????
Semmoisen kamman tai harjan,jolla voi lakaista tai imeä kaikki ylimääräiset karvat koirista ja kissasta ja omista vaatteista,ilman tuntien putsausta.Onko semmoista?
Saksassa on,tai ainakin ollut, sellainen tapa,että tiettynä päivänä kaikki ylimääräiset romppeet kerätään asumispaikan lähelle,sai viedä ja ottaa.Onko jossain teidän asujamistoisanne sellainen ollut tapana.?
Roskiin vieminen jotenkin ei tunnu kivalle,kun jollakin voisi olla sille käyttöä.Ekotorit ym.niitä on,mutta kuljetus on hankalaa,ainakin minulle.

Mitenkäs sitä sanotaankaan, että kaikki paitsi purjehdus on turhaa.

Vuosien varrella on tullut säästettyä paljonkin, millä ei varsinaisesti ole enää mitään käyttöä, vaan ei ole tullut niitä heitettyäkään pois.
Tuokin kapistus tuossa kuvassa on minulle ainaskin ihan turha, sattuneesta syystä.
Joskus miettinyt, onko tuo tavaran säästäminen peruja jo lapsuuden ajoilta, silloin ei mitään heitetty pois, oli puutetta kaikesta. Nyt löytyy vaatettakin pilvin pimein, vaikka pukis monta kerrosta päällekkäin, ennen ei löytynyt sitä yhtäkään, kun olis kipeesti tarvinnut
omat pienet kaapissa "kutistuneet " vaatteet vien kierrätykseen, en heitä niitä roskiin, samoin lasten vaatteet
Tässä pähkäilin, mikä olis kaikista turhin kapistus meillä, niitä varmaan löytyy moniakin, vaan ehkä turhin taitaa olla tuo munankeitin, olisko kerran tullut sitä kokeiltua. Vanha konsti on parempi
Eikä tuo leipäkonekkaan ole pitkään aikaan käytössä ollut. Silloin alkujaan sitä tuli usein käytettyä, aamulla oli kivaa herätä tuoreen leivän tuoksuun.

Usva-Lintunen tuossa kerrtoili, että hänellä ei ole kahvinkeitintäkään, sehän on meillä voisiko sanoa tärkein kapistus, eihän sitä saa päivää käyntiin, ja silmiään auki, ellei kahvetta saa. Mutta jos ei juo kahvia, ei keitintäkään tarvitse.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat