Vierailija

Miksi lohen suolaamiseen on käytettävä merisuolaa. Käykö tavallinen ruokasuols

Kommentit (2)

Vierailija

Makuasia. Merisuollassa kasvaneen lohein maku on merisuolan makuista. Voihan se maun pilata vaikka kanelilla.

Vierailija

Tarkoitatko graavausta? Karkea merisuola suola sulaa hitaammin kalan pinnalle kuin hieno suola. Hieno suola nopeasti sulaessaan muodostaa voimakkaan maun pintaan, huippukokkien mielestä se myös kuivattaa kalan pinnan, ja suola ei ehdi vaikuttaa syvemmälle kalaan.

Ei kala syömäkelvottomaksi mene hienolla suolallakaan. Olen joskus käyttänyt tavallista ruokasuolaa ja syöty on sekin kala.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat