Vierailija

Asumme pohjoisessa ja molemmat poikamme perheineen Helsingissä pienissä kerrostaloasunnoissa! Haluaisimme yllättää poikamme ja heidän perheensä jouluaattona! Osaako joku kertoa mukavan paikan yöpyä lähellä Helsinkiä, pienen ajomatkan päässä niin mummo ja vaari voisi yllättää, niinko joulun tapoihin kuuluu!!

Kommentit (9)

En yöpaikka kysymykseen osaa vastata, mutta ajattelisin ainakin kahdesti,
ennen kuin lähtisin lapsilleni tuollaista täydellistä yllätystä järjestämään.

Ainakin omakohtaisesti ajattelen, että tapaaminen olisi kaikkien kannalta
paljon mukavampi, jos asiasta puhuttaisiin ennakkoon.

Minunkin mielestäni olisi hyvä, jos ennakkon ilmoittaisitte. Sitten tietäisivät varata ruokaa ja juomma tarpeeksi, kun jouluaattona ei enää kerkiä kaupassa käydä. Lapsilla saattaa myös olla muita suunnitelmia valmiiksi tehtyinä, ehkä jopa vierailuja, Joulupukin ja muiden, joista ette tiedä.
Tämä ei ole tarkoitettu mielipahan aiheuttajaksi, vaan neuvoksi kokemuksieni perusteella. Hyvää joulua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anonyymi klo.17.34, ajatelkaa vielä uudelleen.
Nykyään ei voi mennä yllättäen kenenkään luo, ei edes sukulaistensa. Poikannehan voivat olla perheineen vaikka ulkomailla.
Hyvää adventtipäivää jokatapauksessa.

Kannattaa kysyä kyllä ensin käykö se heille.Voihan olla etteivät esimerkiksi ole kotona silloin.Tai jos on muita suunnitelmia.Aina tällaiset kannattaa suunnitella yhdessä,muutenhan ei tiedä esim.riittääkö ruoka,lahjat on suunnitetava ym. Lisäksi voi olla ,että jotkut haluavat rentoutua ja levätä eivätkä välitä hulinasta.Jos muita vieraita on kutsuttu,voi porukkaa olla liikaa pieneen asuntoon.Tietysti jotkut tuntevat lapsensa ja heidän puolisonsa tapoineen,että varmasti tietävät ilahduttavansa.Itse pyörtyisin yllätysvieraista jouluaattona.

Kannattaa sopia etukäteen tapaamisesta, kai lapset Helsingissä asuvana tietävät parhaat majoituspaikatkin.

Mä saisin paskahalvauksen, jos jouluna tupsahtaisi yllätyvieraita tupaan. Ruokaakin ostetaan vain omiksi tarpeiksi ja aikataulut asioissa menisi ihan sekaisin.
Sopikaa kyläilystä.

Lainaus:

Asumme pohjoisessa ja molemmat poikamme perheineen Helsingissä pienissä kerrostaloasunnoissa! Haluaisimme yllättää poikamme ja heidän perheensä jouluaattona! Osaako joku kertoa mukavan paikan yöpyä lähellä Helsinkiä, pienen ajomatkan päässä niin mummo ja vaari voisi yllättää, niinko joulun tapoihin kuuluu!!

Helsinki on täynnä hotelleja, ja teillä on netti, ja teillä netissä kartat, ja hotellit ja ketjut löytyy hakemalla vaikka Guuglesta. Etsimään ja varaamaan vaan paikat, että ette jää yösijatta, jos vaikka ette pääse sukulaisiin yökylään.Huom! Puhelimetkin on!

Noin 40 vuotta sitten kun olimme kesällä avioituneet ja olimme muuttaneet vuokrattuun yksiöömme (30m2). Vaimoni ilmoitti, hänen veljensä tulevan joulunpyhiksi vierailulle juuri sieltä pohjoisesta päin.

" ei kai sinulla ole mitään sitä vastaan ja kun sen koululomakin on juuri sopivasti tammikuulle saakka "

Silmissä musteni ja hiki nousi pintaan ja meinäsin räjähtää siihen paikkaan. Talven ainoa pitkä loma töistä ja nuorenparin innolla olin keskittynyt avioliittomme salaisuuksien alkuun.
Mainittakoon jotta ei jäänyt mitenkään salaisexi tämä avioliittomme ensimmäinen totinen mykkäkoulun alkaminen. Oletin aivan oikein jotta anoppi saa.. oli koko jutun takana ja koska vaimollani oli juuri alkanut raskaus niin ...

Ei kyllä ole mitenkään painokelpoista textiä tuo loppuosa mutta siinä kyllä kävi abortoimiset ja avioerot mielessä.
Olen kyllä maininnut hänelle siitä joutumisestaan EX-ien joukkoon joka käväisi mielessäni monesti jälkeenkin päin.

Ajatelkaa hyvä pohjoisen vierailijajoukko mitä olette tekemässä ja vieläpä nykyaikaan jolloin tavat vaativat ennakolta tietoa. Erään tuttavamme hyvä neuvo oli vastaaville sukulaisvierailuille;

" tulkaa vain tänne ja kyllä hesasta aina vapaita hotellihuoneita senverran löytyy, että saatte pyhinä yövytyksi "

Suosittelen vaikkapa vastauksexi jos niinkuin ylättäen, et silleen!

Onkohan jutun aloittaja tehnyt jonkin pilan, koska nykyaikana kun on netit ja muut yhteydet käytettävissä tämä juttu vaikuttaa jotenkin oudolta. Ymmärtäisin jos olis kyse jostain 70- luvulta kun silloin puhelimiakaan ei ollut kaikilla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat