Vierailija

Lehden ristikon Vastaa-ohjeessa on annettu kaksi palautusvaihtoehtoa - postikortti ja sähköposti. Alla on teksti "Osallistujien osoitteita voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin".
Ristikon ratkaisun ja palkinnon tavoittelun velvoitteeksi on asetettu pakko ottaa lehden niin harkitessa markkinointipostia vastaan. Saako näin tehdä? Käsittääkseni ei ja aion selvittää asiaa tarkemmin.
Kävin lehden asiakaspalvelun kanssa lukuisia sähköpostiviestien vaihtoja ja sain lopulta tietää, että ristikon lähettämiselle on olemassa oma lomakkeensa osoitteessa etlehti.fi/osallistu. Siellä sinulta kysytään, että haluatko ottaa vastaan markkinointiviestejä sähköpostitse vai tekstiviestillä. Jättämällä molemmat tyhjäksi ristikkovastaus kyllä lähtee eteenpäin, mutta miksi ei ole vaihtoehtoa, että en halua markkinointiviestejä, niin kuin yleensä on.
Jättämällä ristikkosivulta pois tämän etlehti.fi/osallistu sivun mainitsemisen, kaikki, jotka vastaavat annetun ohjeen mukaan antavat luvan lähettää markkinointipostia. Minulle vastattiin, että lehti ei käytä markkinointiin lukijoiden osoitetietoja markkinointilupatekstistä huolimatta. Sehän on täyttä potaskaa, koska miksi kyseinen lause sitten on laitettu ristikon alle. Näin meitä vedätetään.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat