Kommentit (11)

Tarkka lukija

Kiitos kirjoituksesta Surusiivous. Se oli hyödyllistä luettavaa ja sisälsi muistilistan asioista, jotka täytyy hoitaa vanhemman kuoltua. Ainoa asia, joka minua lukiessa häiritsi, oli että siinä puhuttiin "Hietalahden krematorion kappelista" ja nimi Hietalahti esiintyi peräti kahteen kertaan. Tarkoitettiin ilmeisesti Hietaniemen krematoriokappelia. Hietaniemi ja Hietalahti menevät usein sekaisin. Vain Hietaniemessä  on hautausmaa ja kolme kappelia: Uusi ja vanha kappeli sekä mainittu krematorion kappeli.

Vierailija

Missään tapauksessa ei kannata laittaa osoitetietojaan nettiin yleiselle keskustelupalstalle. Niin monesti on varoitettu asiasta, samoin kerrottu ettei tämä foorumi ole kustantajan yhteydenpitoa varten. Täältä ei tieto kulje!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kiinnostunut

Lehti kirjoittaa Ailasta 78v., mutta syntymävuosi on -39? Millä laskutavalla tuohon ikään on päästy??

Kilpaillaanko vai ei

Kilpailu-/ joulukalenterisivu on ainakin tälle ikäihmisille täysi mysteeri. Painat osallistun, tulee samat kuvakkeet pötkössä selattavaksi ja välissä samat mainokset, painat joulukalenterikuvaketta uudelleen ja sama toistuu. Sit löydät yhteystietopohjan mutta et ole varma meneekö se lehdentilaukseen vai kilpailuun kun yläpuolella houkutellaan tekstissä tilaamaan.
Ei ole " kynä ja kumi" ikäpolvelle suunniteltu vaikka lehti ilmeisimmin on.

Vierailija
Muokattu
klo 15:08 | 23.3.2021

Lunasta lehtilahja, tilaa.sanoma.fi/naistenpäivä. Oliko huijausosoite, koska tuollaisella osoitteella ei päässyt yhtään mihinkään. Olen Et- lehden tilaaja vaikka kuinka pitkältä ajalla. Olisin tilannut Suuri käsityö-lehden lahjatilauksena. Pettymys!!!!

Vierailija

16.11.2022 lehtipuhallin ei ole tullut. Lehdissä nro 20 ja 21 ei ole ollut osoitetta, vain viivakoodi.
Ne ovat kuitenkin tulleet. Nyt siis numero 22 on tulematta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat