Eläkeläinen1943

Kirjoitus lienee päätynyt vahingossa lehteen. Ei oikein ollut tavalliselle lukijalle tarkoitettu.

Kommentit (7)

ikää minullakin

Kirjoittaja klo.19:40, ajattelin ihan samaa ja mietin onko tuo rienausta . Kateuden piikkiinhän tämä  minun mietteeni tietysti menee, mutta kaiken huippu oli pariskunnan isoilla kirjaimilla maininta  " On ihanaa kulkea ihmisten kanssa jotka eivät koskaan kysy , mitä maksaa ".  Eikait vaan  kaivaneet omaa hautaansa.

Kyseinen artikkeli on siis uusimmassa ET:lehdessä

Onneksi en ole tilaaja

Minäkin luin tämän artikkelin, ja totesin miehelleni, että ET-lehti on vajonnut tosi alas kun jutut alkavat olla Seiska-lehden tasolla. Ihmetellä täytyy että vanhukset ovat vielä noin keskenkasvuisia että tuollaiseen lehtijuttuun suostuvat. Surulliselta tuntuu niiden lukijoiden puolesta joiden eläke ei ole edes tämän "juppipariskunnan" yhden aterian hinnan suuruinen. Meni maku ET-lehteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Täysin samaa mieltä,liekö kateutta vai mitä ,mutta meitä ikä ihmisiä on paljon ,joilla rahat  riittää  vain siihen jokapäiväiseen elämiseen.

mummi

OH,ho!. Olipa juttu.en ole kateellinen hyvin toimeentuleville,mutta kohtuus kaikessa.

Olen pitänyt lehdestä ,koska se on mielestäni pysynyt" kultaisella keski tiellä",mutta

nyt toimitus meni mielestän"metsään".

Vierailija

Olipa toimitukselta oikein rimanalitus laittaa tämä haastattelu lehteen,kuinkahan moni pienellä eläkkeellä oleva tunsi katkeruutta lukiessaan sitä,meni maku koko lehteen.

Vapaaherratar

Kappas, minkälaisia reaktioita shampanjapariskunnan haastatteluun! Kyllä minäkin vähän ihmettelin, miten mahtavat maksat jaksaa, mutta toisaalta jutussa ei sanottu, kuinka pitkäksi aikaa ja minkälaiselle porukalle sen sata pulloa pitää riittää. Voihan olla, että määrä oli tarkoitettu koko kesäksi ja yhteensä useammalle kymmenelle henkilölle.

Satun tuntemaan (etäisesti) toisen pariskunnasta ja tiedän, etteivät he ole mitään pohattoja, toinen on entinen opettaja ja toinen entinen valtion keskipalkkainen virkamies. He ovat toki ansainneet palkkojensa ja eläkkeidensä lisäksi tekemillään kirjoilla. Tosin kirjojen teko on vaatinut matkustamista, mistä puolestaan on ollut kuluja.

On tietysti totta, ettei kaikilla ole varaa samanlaiseen elämäntapaan, mutta minua se ei kiusannut, olipahan vain yksi esimerkki siitä, että tällaistakin on. On aina hyvä laajentaa maailmankuvaa tutustumalla omasta poikkeaviin elämäntapoihin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat