Meillä tehtiin kotona kauan puolivalmisteita, varsinkin silloin kun lapset olivat pieniä. Sitten vähitellen päästiin lapsista "eroon" tai ainakin etteivät asu kotona ja vähitellen ruokatottumukset ovat sitten muuttuneet. Puolivalmisteita ei käytetä lainkaan, suolan käyttö minimoitu, samoin vehnän ja sokerin. Tilalle ovat tulleet erilaiset kotona tehdyt ruoat, jonka mukana myös erilaiset välineet ovat lisääntyneet vuosien varrella. On jos jonkinlaista ruoanlaittoon ja leivontaan liittyvää vehjettä kotona. Onko muilla käynyt samalla tavalla?
Ja onko teilläkin samalla iän karttuessa tullut tavaksi kokeilla kaikkea uutta.. kylläkin meillä on erilaisia ruoka-aineallergiotia, joita on tullut vuosien varrella vain lisää, mutta kuitenkin yritetään kokeilla kaikkea uutta edelleen.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat