Vinkit Tallinnaan

Kyselin toukokuussa hotelli Metropolista. Yövyimme siellä kaksi yötä saunallisessa huoneessa kesäkuun lopulla. Hotelli on siisti ja rauhallinen, paljon senioreita asiakkaina. Sijainti hyvä sataman ja Tallinnan keskustan puolivälissä. Miinuksena huono aamiainen. Kumpanakin aamuna kylmää (jääkaapista otettua) vanhaa leipää. Automaateista kahvi ja tuoremehu loppu. Jouduttiin odottamaan kauan ennen kuin täytettiin. Pöydissä ei mitään mausteita kuten suola ja pippuri ja ruoka oli mautonta. Sauna ei lämmennyt kunnolla tunninkaan odottelun jälkeen. Hinta-laatusuhde asteikolla 1-5 annan vain kakkosen koska ei vastannut odotuksia muun kuin sijainnin puolesta.

Kävimme syömässä Baltic Guide lehdessä mainostavassa Best pizza buffet - ravintolassa (Gonsiori 10). Syö ja juo niin paljon kuin jaksat hintaan 9:90 euroa. Mikä pettymys. Pizza palat kylmiä ja valikoima pieni, osa pizzoista oli loppunut kokonaan eikä uusia tuotu tarjolle. Salaatit sitä yhtä ja samaa, kurkku ja tomaattiviipaleita, ananasta purkista, oliiveja, raejuustoa. Tuntui, että kaikki tarjolla oleva ei ollut tuoretta vaan seisonut buffetissa monta tuntia. Todella ala-arvoinen buffet verrattuna Suomen Rax buffetiin (11:95 euroa) . Tosin emme käy enää kummassakaan koska hinta-laatusuhde on nollan luokkaa.
Sadamarket A-terminaalin luona. Ostettiin tyttärentyttärelle vaaleanpunainen reppu. Alkuhinta oli 25 euroa, tingin sen 20 euroon. Seuraavalla viikolla käytiin Helsingin Tokmannissa. Ihan samanlainen reppu väriä myöten oli siellä myynnissä hintaan 18 euroa. Se siitä Sadamarketin edullisista hinnoista!

Te muut Tallinnassa kävijät, laittakaa tähän kokemuksia ja vinkkejä hotelleista, ruoka- ja ostospaikoista.

Kommentit (1)

Vierailija

Tallinna on täynnä hyviä ruokapaikkoja ja hotelleja, mutta kannattaa maksaa hiukan enemmän eikä hakea vaan sitä halpaa, koska harvoin halvalla saa laatua. Vertailua löytyy netistä, kannattaa tutustua ennen matkaa arvosteluihin. En ole koskaan pettynyt Tallinnaan ja käyn siellä usein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat