Allergian ja lisäaineiden yhteys

Vierailija

Oletteko kuullut, että maalaistalon porukalla, joka syö itseleivottua leipää, juo omista marjoista tehtyä mehua, aterioi vain oman maan vihanneksia ja oman navetan eläimiä, olisi paljonkaan tai jopa ollenkaan nimenomaan ruoka-aineallergioita. Kaikki ylimääräinen teollinen lisätty "myrkky" aiheuttaa meissä paljon pahaa. Energiajuomista tulee ADHD-oireita ym. ym..... Ottakaa ihmeessä kantaa terveisin Essi

Kommentit (7)

Vierailija

Mitä keskustelua tämä aihe vaatii? On itsestään selvyys ja on tullut esille jo noissa muissa keskusteluissa!

Vierailija

Näinhän sitä luulisi. Kuitenkin on kyse siitä, että maalaisolosuhteissa lapset jo pienestä pitäen altistuvat varsin runsaasti kaikelaiselle "lialle", mitä nyt pihassa ja navetassa ja eläinten aitauksissa konttiessa ja touhutessa väistämättä saa. Usein on myös eläinkontakteja. Tällöin elimistön puolustusmekanismit saavat luontaisesti töitä, mikä ehkäisee allergioita. Lisäaineiden ei ole todettu aiheuttavan allergioita.

Vierailija

Omat lapseni ovat molemmat allergisia eläimille, vaikka he olivat pieninä jatkuvasti tekemisissä kissojen, koirien ja jyrsijöiden kanssa ja asuimme maaseudulla. Siitepölyallergiaa molemmilla myös. Ei taida tuokaan teoria ihan aina pitää paikkaansa.

Vierailija

Synnyin vuonna 1968.

Olen lapsesta asti saanut banaanista allergisia oireita eli kovaa vatsakipua ja turvotusta.

Lopetin maidon juonnin n. 14 vuotiaana, koska Pekka Puska sanoi maidon rasvan lihottavan ja tappavan minut. Uskoin. Söin rasvatonta jogurttia ja tavallisia juustoja.

n. 15 vuotiaana alkoi päänahkani hilseilemään ja kutiamaan. Kokeilin kaikkea mahdollista shampoota ja 10 vuoden etsinnän jälkeen Bio+ sarja oli sopiva, kun käytti 4 erilaista shampoota vuorotellen eli joka pesukerralla oli eri shampoo.

23 vuotiaana diagnosoitiin laktoosi-intoleranssi ja sen jälkeen olen syönyt laktoosittomia maitotuotteita.

n. 30 vuotiaana aloin saamaan allergisia oireita koivun ja lepän siitepölystä, johon söin antihistamiinia vuosia. Sain oireita myös punaisesta paprikasta ja currysta, joten niiden syöminen piti lopettaa. Lisäksi sain allergisia oireita jostain ulkopuolisesta, joka hävisi kun tuli pakkanen ja lumi. Alkoi taas heti lumien sulattua. Söin vuosia antihistamiinia lähes läpi vuoden.

Lisäksi kärsin aina jonkinasteisesta ummetuksesta tai kovasta vatsasta, vaikka söin aina täysjyvää (aamupuuro) ja 100% ruisleipää. Viimeiset vuodet söin ainoastaan luomua ja juureen tehtyä hapanruisleipää.

Vuonna 2009 luin Tiede-lehden keskustelupalstan D-vitamiiniketjua ja sen innoittamana aloin syömään D-vitamiinia 100µg/vrk syyskuun alusta toukokuun loppuun, koska kesällä olen päivällä auringossa nahka paljaan. Tämä helpotti siitepölyallergiaa jonkun verran, mutta jouduin silti syömään antihistamiinia lähes vuoden ympäri. Monta muuta positiivista asiaa D-vitamiinista huomasin myös.

Syksyllä 2011 jätin viljat ruokavaliosta ja korvasin ne kasviksilla, hedelmillä, marjoilla, hyvillä rasvoilla ja proteiinilla.

Keväällä 2012 ei tullut mitään oireita siitepölystä.

Myös päänahan kutina ja hilseily loppui ja voi pestä hiukseni millä tahansa shampoolla. Myös hiuksia kasvoi runsaasti lisää (parturi kertoi hiuksieni uuskasvusta) ja huomasin sen lopulta itsekkin, kun hiukset olivat paksummat kuin koskaan ennen.

Myös kaikki ruoka-aineallergiat, masennus, suolistovaivat, verensokerin rajut heittelyt, jatkuva nälkä ja heikotus poistuivat viljojen myötä. Näihin lääkäri kyllä määräsi kaikenlaisia lääkkeitä.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm

Vierailija

Lainaus:

Synnyin vuonna 1968.

Olen lapsesta asti saanut banaanista allergisia oireita eli kovaa vatsakipua ja turvotusta.

Lopetin maidon juonnin n. 14 vuotiaana, koska Pekka Puska sanoi maidon rasvan lihottavan ja tappavan minut. Uskoin. Söin rasvatonta jogurttia ja tavallisia juustoja.

n. 15 vuotiaana alkoi päänahkani hilseilemään ja kutiamaan. Kokeilin kaikkea mahdollista shampoota ja 10 vuoden etsinnän jälkeen Bio+ sarja oli sopiva, kun käytti 4 erilaista shampoota vuorotellen eli joka pesukerralla oli eri shampoo.

23 vuotiaana diagnosoitiin laktoosi-intoleranssi ja sen jälkeen olen syönyt laktoosittomia maitotuotteita.

n. 30 vuotiaana aloin saamaan allergisia oireita koivun ja lepän siitepölystä, johon söin antihistamiinia vuosia. Sain oireita myös punaisesta paprikasta ja currysta, joten niiden syöminen piti lopettaa. Lisäksi sain allergisia oireita jostain ulkopuolisesta, joka hävisi kun tuli pakkanen ja lumi. Alkoi taas heti lumien sulattua. Söin vuosia antihistamiinia lähes läpi vuoden.

Lisäksi kärsin aina jonkinasteisesta ummetuksesta tai kovasta vatsasta, vaikka söin aina täysjyvää (aamupuuro) ja 100% ruisleipää. Viimeiset vuodet söin ainoastaan luomua ja juureen tehtyä hapanruisleipää.

Vuonna 2009 luin Tiede-lehden keskustelupalstan D-vitamiiniketjua ja sen innoittamana aloin syömään D-vitamiinia 100µg/vrk syyskuun alusta toukokuun loppuun, koska kesällä olen päivällä auringossa nahka paljaan. Tämä helpotti siitepölyallergiaa jonkun verran, mutta jouduin silti syömään antihistamiinia lähes vuoden ympäri. Monta muuta positiivista asiaa D-vitamiinista huomasin myös.

Syksyllä 2011 jätin viljat ruokavaliosta ja korvasin ne kasviksilla, hedelmillä, marjoilla, hyvillä rasvoilla ja proteiinilla.

Keväällä 2012 ei tullut mitään oireita siitepölystä.

Myös päänahan kutina ja hilseily loppui ja voi pestä hiukseni millä tahansa shampoolla. Myös hiuksia kasvoi runsaasti lisää (parturi kertoi hiuksieni uuskasvusta) ja huomasin sen lopulta itsekkin, kun hiukset olivat paksummat kuin koskaan ennen.

Myös kaikki ruoka-aineallergiat, masennus, suolistovaivat, verensokerin rajut heittelyt, jatkuva nälkä ja heikotus poistuivat viljojen myötä. Näihin lääkäri kyllä määräsi kaikenlaisia lääkkeitä.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm

VOI VELJET
Essi tässä ihmettelee näin Jouluaattona, mitä sitä oikein uskaltaa suuhunsa laittaa - mutta myös minä syön D-vitamiinia. Kun se on ihmiset sillälailla, että jollette syö puhdasta lisäaineetonta = E-alkuiset aineet, ei tule myöskään keliakiaa, laktoosi-intoleranssia yms. Ei siihen lapsuuden altistukset liity, älkää laittako suuhunne mitään lisäaineella pilattua. Kasvattakaa itse ruokanne. Mielenkiinnolla jään odottamaan, kuka tästä kilahtaa,,, oikein hyvää ja lisäaineetonta vuotta 2013

/quote

VOI VELJET
Essi tässä ihmettelee näin Jouluaattona, mitä sitä oikein uskaltaa suuhunsa laittaa - mutta myös minä syön D-vitamiinia. Kun se on ihmiset sillälailla, että jollette syö puhdasta lisäaineetonta = E-alkuiset aineet, ei tule myöskään keliakiaa, laktoosi-intoleranssia yms. Ei siihen lapsuuden altistukset liity, älkää laittako suuhunne mitään lisäaineella pilattua. Kasvattakaa itse ruokanne. Mielenkiinnolla jään odottamaan, kuka tästä kilahtaa,,, oikein hyvää ja lisäaineetonta vuotta 2013

En ollenkaan kilahda. Nykyaikana vaan on mahdoton tehtävä syödä puhdasta ruokaa. Kun on suolisto päässyt huonoon kuntoon, on korjaaminen vaikeaa. Toiset ovat paljon herkempiä reagoimaan altistaville tekijöille ja saavat monenlaisia oireita jo vähäisistäkin määristä allergeenejä. Aina eivät oireet kuitenkaan johdu lisäaineista vaan syynä saattaa olla esimerkiksi erilaiset proteiinit.

Vierailija

Lainaus:

Lopetin maidon juonnin n. 14 vuotiaana, koska Pekka Puska sanoi maidon rasvan lihottavan ja tappavan minut. Uskoin. Söin rasvatonta jogurttia ja tavallisia juustoja.


Tässä esimerkki siitä, lun uskoo huuhaa pelleen, niin sairastuu!

Viljat ja rypsiöljy siinä monrenen ihmisen sairauden syy...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat